A AhmetCabbar Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #1 Merhabalar arkadaşlar bayramda monitor almak iştiyorum AOC E2461FWH alayım yoksa Asus VN274h mi ? AOC E2461FWH'da Bright frame olduğu için ona daha yakinim. Ama ölu piksel sorunu bu monıtorde de varmiş bu sorun. Asus VN274h'da ölu piksel daha cokmuş sallanma varmiş. Sakarya vatan şubesınden alıcağım hangısını alayım ölu pıksel cıkar mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2015
Merhabalar arkadaşlar bayramda monitor almak iştiyorum AOC E2461FWH alayım yoksa Asus VN274h mi ? AOC E2461FWH'da Bright frame olduğu için ona daha yakinim. Ama ölu piksel sorunu bu monıtorde de varmiş bu sorun. Asus VN274h'da ölu piksel daha cokmuş sallanma varmiş. Sakarya vatan şubesınden alıcağım hangısını alayım ölu pıksel cıkar mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Temmuz 2015 #2 Ölü piksel biraz şans işi. Belli başlı modelde yok belli başlılarda var gibi bir durum olmuyor. Öte yandan firmadan firmaya ölü piksel garanti durumu değişebiliyor.
Ölü piksel biraz şans işi. Belli başlı modelde yok belli başlılarda var gibi bir durum olmuyor. Öte yandan firmadan firmaya ölü piksel garanti durumu değişebiliyor.
A AhmetCabbar Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #3 Recep abi peki hangısını önerirsın 700tl bütcem var ?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #4 Arkadaşım piyasada bundan ucuza profesyonel gaming bir monitör göremezsin. Daha pahalı modelleri var fakat bu en hesaplısı. Benim tavsiyem budur.
Arkadaşım piyasada bundan ucuza profesyonel gaming bir monitör göremezsin. Daha pahalı modelleri var fakat bu en hesaplısı. Benim tavsiyem budur.
adaminbiri Megapat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #5 FireStorm dedi: Arkadaşım piyasada bundan ucuza profesyonel gaming bir monitör göremezsin. Daha pahalı modelleri var fakat bu en hesaplısı. Benim tavsiyem budur. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeyi yazmamışsınız sanırım.
FireStorm dedi: Arkadaşım piyasada bundan ucuza profesyonel gaming bir monitör göremezsin. Daha pahalı modelleri var fakat bu en hesaplısı. Benim tavsiyem budur. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeyi yazmamışsınız sanırım.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #6 Aynen . Eklemeyi unutmuşum. Pardon arkadaşlar. Monitör budur: BenQ RL2455HM 24''
A AhmetCabbar Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #7 BenQ RL2455HM 24 vatan bilgisayar'da yok babam vatan'dan alıcak ?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #8 Bence bir sorun. Çünkü bu daha profesyonele yakın. Sizin bütçenize'de uygun.
A AhmetCabbar Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #9 Sordum o ürunü getirmıyorlarmış.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #10 Hayır kastettiğim Vatan bilgisayar'a değil. Babanıza sorun . İkna etmeye çalışın.