Mustafa Türkoğlu Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar alacağım monitör bu; AOC e2470swda 23.6 5ms Analog+DVI+Hoparlör Monitör 384,90 TL TEKNORYA'dan Sanalpazar.com'da Monitörün HDMI girişi yok bunun bana ne gibi artı ve eksileri olur? Bu fiyata önerdiğiniz başka monitör var mı?
Arkadaşlar alacağım monitör bu; AOC e2470swda 23.6 5ms Analog+DVI+Hoparlör Monitör 384,90 TL TEKNORYA'dan Sanalpazar.com'da Monitörün HDMI girişi yok bunun bana ne gibi artı ve eksileri olur? Bu fiyata önerdiğiniz başka monitör var mı?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #2 HDMI ile DVI arasındaki fark ses farkıdır. HDMI ses iletir. DVI iletemez. Sağlam bir DVI kablosu ile bütün sorunları çözmüş olursunuz.
HDMI ile DVI arasındaki fark ses farkıdır. HDMI ses iletir. DVI iletemez. Sağlam bir DVI kablosu ile bütün sorunları çözmüş olursunuz.
Mustafa Türkoğlu Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #3 Zaten genellikle kulaklık kullanacağım için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Peki bu fiyata önereceğiniz başka monitör var mı? JaroxJamaica dedi: HDMI ile DVI arasındaki fark ses farkıdır. HDMI ses iletir. DVI iletemez. Sağlam bir DVI kablosu ile bütün sorunları çözmüş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam intetnette araştırdım biraz. Dvi-? gibi çeşitlerinden hangisi tercih edilmeli?
Zaten genellikle kulaklık kullanacağım için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Peki bu fiyata önereceğiniz başka monitör var mı? JaroxJamaica dedi: HDMI ile DVI arasındaki fark ses farkıdır. HDMI ses iletir. DVI iletemez. Sağlam bir DVI kablosu ile bütün sorunları çözmüş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam intetnette araştırdım biraz. Dvi-? gibi çeşitlerinden hangisi tercih edilmeli?