AOC E2470SWDA ve GTX 1050 Ti İçin Kablo Önerisi

metozik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu konularda baya acemi olduğum için size danışmak istedim.

Öncelikle sistemine GTX 1050Ti ekran kartı aldım. Monitörüm ise başlıkta belirttiğim şu monitör; AOC 23.6" E2470SWDA 5ms Full HD DVI MONİTÖR

Şu an kartım yeni geldi ancak güç kaynağı da almıştım onun kargosunu beklediğim için takamadım henüz. Monitörün D-SUB ve DVI olarak iki girişi var. Şu anki kartım D-SUB girişine bağlı bu VGA ile aynıymış sanırım. Elimde DVI için bir kablo yok. Sorum ise şu: Ben şimdi hangi kabloyu almalıyım bir link atar mısınız? Markalarda farklılık var mı yani markadan markaya görüntü farklılık gösterir mi? Marka farketmiyorsa herhangi bir bilgisayarcıdan temin etsem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Danışmakla iyi etmişsin. Monitörün DVI-D çıkışına sahip.
Alman gereken kablonun tam ismi "24+1 DVI-D to DVI-D". Yani "24+1 DVI-D" kablo da denebilir.

Veya DVI-D to HDMI kablo da tercih edebilirsin. Ekran kartında HDMI da var nasıl olsa.
İş amalı bu kablodan kullandık ve ben de bunu kullanıyorum şuan. Fiyat olarak uygun, kalitesi de hiç fena değil. Tercih edebilirsin ; Alfais 5010 Hdmi To Dvi -D Ekran Görüntü Kablosu 3 Metre Fiyatı

Direkt olarak sipariş ver bu sayfadan, 2 güne ulaşır eline. Çok kaliteli bir marka değil ancak bu fiyata gayet güzel, biz problem yaşamadık güvenebilirsin.

Aynı markanın DVI-D 24+1 kablosu da mevcut : Alfais AL-4577 Dvi To Dvi Monitör Ekran Kablosu Ara Bağlantı Fiyatı

Danışmakla iyi etmişsin. Monitörün DVI-D çıkışına sahip.
Alman gereken kablonun tam ismi "24+1 DVI-D to DVI-D". Yani "24+1 DVI-D" kablo da denebilir.

Veya DVI-D to HDMI kablo da tercih edebilirsin. Ekran kartında HDMI da var nasıl olsa.
İş amalı bu kablodan kullandık ve ben de bunu kullanıyorum şuan. Fiyat olarak uygun, kalitesi de hiç fena değil. Tercih edebilirsin ; Alfais 5010 Hdmi To Dvi -D Ekran Görüntü Kablosu 3 Metre Fiyatı

Direkt olarak sipariş ver bu sayfadan, 2 güne ulaşır eline. Çok kaliteli bir marka değil ancak bu fiyata gayet güzel, biz problem yaşamadık güvenebilirsin.

Aynı markanın DVI-D 24+1 kablosu da mevcut : Alfais AL-4577 Dvi To Dvi Monitör Ekran Kablosu Ara Bağlantı Fiyatı

Çok teşekkürler hocam yardımın için, dvi to dvi olanı sipariş ettim. Anladığım kadarıyla Hdmi to Dvi falan da alsam performans açısından bir şey farketmeyecek değil mi? Sonuçta monitörde HDMI çıkışı yok.

Aynen öyle, kablo eline ulaşınca sonuçları buraya aktarırsan sevinirim. Memnun kalırsan Hepsiburada.com sayfasına da yorumda bulunmayı unutma, başkaları alırken de fikir sahibi olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı