M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 26 Şubat 2013 #11 Tabii ki bahsi geçen giriş bağlantıları HDMI standartlarına uygun ise. Ben biraz şüphelendim. Sanki PS3 veya Wii konsollerden bahsediyor gibi.
Tabii ki bahsi geçen giriş bağlantıları HDMI standartlarına uygun ise. Ben biraz şüphelendim. Sanki PS3 veya Wii konsollerden bahsediyor gibi.
WaurenSaga Hectopat Katılım 25 Şubat 2013 Mesajlar 15 26 Şubat 2013 #12 Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Kelepir bir VGA BOX edindim hafta sonu elimde olacak teşekkürler.
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Kelepir bir VGA BOX edindim hafta sonu elimde olacak teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Şubat 2013 #13 YAMYAM, zaten önerdiğimiz kablo da o. PS3'ü bağlayacak monitörüne.. Multi AV çıkışından..
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 26 Şubat 2013 #14 Recep Baltaş dedi: YAMYAM, zaten önerdiğimiz kablo da o. PS3'ü bağlayacak monitörüne.. Multi AV çıkışından.. Genişletmek için tıkla... Çok özür. Ben bu harala gürele'de PC için olduğu düşüncesiyle takılmışım Bazen BEYİN: DLL dosyası bulunamıyabiliyor.
Recep Baltaş dedi: YAMYAM, zaten önerdiğimiz kablo da o. PS3'ü bağlayacak monitörüne.. Multi AV çıkışından.. Genişletmek için tıkla... Çok özür. Ben bu harala gürele'de PC için olduğu düşüncesiyle takılmışım Bazen BEYİN: DLL dosyası bulunamıyabiliyor.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2013 #15 İyide ben az önce DVI girişi var diye okudum. Kusura bakmayın abi ne bileyim öyle bir karıştı ki konu..
İyide ben az önce DVI girişi var diye okudum. Kusura bakmayın abi ne bileyim öyle bir karıştı ki konu..
İ İbrahim TAPU Ziyaretçi 27 Şubat 2013 #16 O kabloyu bağlayıp ps3 oyunlarını oynayacam diyorsan. Boşuna masraf etmeden gidip ps2 alsan daha iyiydi. AV çıkışındaki görüntü kalitesi çok kötü. Ps2 den farksız.
O kabloyu bağlayıp ps3 oyunlarını oynayacam diyorsan. Boşuna masraf etmeden gidip ps2 alsan daha iyiydi. AV çıkışındaki görüntü kalitesi çok kötü. Ps2 den farksız.