AOC G22 Ekranın kenarlarında sarı çizgi

Kaizer839

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörümü 3-4 gün önce aldım AOC G22 modeli, bugün normal kullanırken bekleme modundayken açtım sağ ve sol kenarlarında boydan boya iki adet ince sarı çizgi vardı. Denetim masasından halletmeye çalıştım ancak çizgiler bu seferde siyah oldu gibi. Kenarlarda ince 1CM siyah boşluk var sağ ve solda sadece bunu nasıl çözebilirim acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsünü paylaşın da bizde görelim.

Atayım da anlaşılması zor olur biraz ilk önce sarı çizgiler vardı şimdi siyah baya ince ama, ekranın çerçevesiyle resim arasında ince siyah bir çizgi oluşuyor sebebi nedir acaba ? Fotoğrafı yüklemeye çalışıyorum ama boyutu nedeniyle işlenemiyor diyor.

Umarım heyecandan çerçevelerin altındaki siyah yerleri söylemiyorsunuzdur.

Monitörde otomatik hizala yada auto config gibi bir tuş olması gerek ona basıp deneyin birde.

Monitörde otomatik hizala yada auto config gibi bir tuş olması gerek ona basıp deneyin birde.

Ekranın sağ ve sol tarafında oluşmuştu sadece üst ve altta sıkıntı yoktu.

Biraz zor görünüyor ama ...

Dosya Ekleri

• DSC_0374-min.JPG
    551,5 KB · Görüntüleme: 215

Auto config yerini direk atlıyo ayar yaptırmıyor bile orada.

Dediğim gibi çerçevenin altındaki siyah kısım. Başka bir şey göremedim.
Altta bir şey yok zaten hocam sağ ve sol kenarda oluşmuştu sarı çizgiler.

Dosya Ekleri

• asd.jpg
    992,2 KB · Görüntüleme: 284
Auto configi bana seçtirmiyor bile malesef, diğer ayarların resmi mavi gördüğünüz gibi onun beyaz ınput selectten alta geldiğimde direk off timera atlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…