AOC G2260 monitörde No Signal Hatası

Merhabalar Technopat üyeleri hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım.
Günlerdir uğraştığım ve çözemediğim bir sorun var bende buraya üye olarak sizden yardım isteme yoluna başvurdum.
Yaklaşık 2 hafta önce Teknobiyotik'ten masaüstü bir PC topladım monitörü de içinde her şeyi sıfır.
Eve geldi bağlantılarını yaptım monitörü de DisplayPort üzerinden bağladım ve PC'yı actım gayet güzel bir sıkıntı yok. Sonra yemek yemek için kapattım PC'yi tekrar açtım.
Kasa, mouse, klayve çalışıyor ancak ekranda no signal yazısı yazıyor ve ekran açılmıyor.
DisplayPort kablolarını monitörden ve ekran kartından söküyorum tekrar takıyorum ve bu sefer görüntü geliyor. Ancak kapatıp açtığımda yine aynı problemi yaşıyorum.
Her seferinde aynı şeyi tekrarlamam gerekiyor.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada bu süre zarfında portlara zarar vermemek için HDMI üzerinden bağlantı yaptım ve günlerdir bu şekilde kullanıyorum herhangi bir problem yok.
İşin kötü yani DisplayPort üzerinden bağlanamadığımda monitörden 75 Hz alamıyorum.
Sistem özelliklerimi de yazaym
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 12nm yeni versiyon.
Ekran kartı: MSI NVIDIA GXT 1650 Super
RAM: 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı