AOC G2260VQ6 FreeSync alınır mı?

fetafull

Megapat
Daha fazla  
Şu an kullandığım sistem;
  • İşlemci: i3 6100
  • Anakart: MSI H110M PRO-VD 2133 MHz
  • RAM: Gskill 8 GB DDR4 2400 MHz
  • Ekran Kartı : MSI R7 370 4 GB 256 bit AMD

Bu sistemimin yansıtması için kullandığım monitör iste AG neovo F-417, 2004 senesinde almıştık, ilk LCD monitör. Değiştirme kararı aldım. Araştırmalarımda F/P açısından ve bütçeme en iyi AOC G2260VQ6 buldum. Sizlerden bunu kullanan ya da bilen birileri var ise bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü kullanıyorum gayet güzel Anti-Blue Light özeliği ile efsane tavsiye ederim. Ancak. Mağazada deneyip almanızı tavsiye ederim. LCD panelden TN panele geçeceğiniz için görüntü kalitesi düşük gelebilir.

Monitörü kullanıyorum gayet güzel Anti-Blue Light özeliği ile efsane tavsiye ederim. Ancak. Mağazada deneyip almanızı tavsiye ederim. LCD panelden TN panele geçeceğiniz için görüntü kalitesi düşük gelebilir.
LCD panel 14 yıllık ve ilk teknoloji sizce ne kadar kalite düşebilir ki ?

Ben o fiyatta Samsung S24F350FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı öneririm.
Neye göre önerebilirsiniz acaba ? 4 MS ve 60 HZ arasında büyük fark yok mudur AOC ile ?

**BİLGİLENDİRME . AOC 75 hz 1 ms 22" modelini aldım ve 75 hz ve 1 ms farkını okadar çok hissediyorsunuzki oyuncu iseniz. kesinlikle önereceğim bir monitör oyun oynayanlar için.

**BİLGİLENDİRME . AOC 75 hz 1 ms 22" modelini aldım ve 75 hz ve 1 ms farkını okadar çok hissediyorsunuzki oyuncu iseniz. kesinlikle önereceğim bir monitör oyun oynayanlar için.
15 HZ ve 4 MS'yi isterseniz profesyonel oyuncu olun bunu insan gözü ayırt etmesi imkansız.

15 HZ ve 4 MS'yi isterseniz profesyonel oyuncu olun bunu insan gözü ayırt etmesi imkansız.
Sen ne diyorsan öyle olsun kardeşim aynen hiç hissetmezsin hata ettim arkadaşlar bu monitöre 600 tl vererek. Gidin 50-60 tl ye 5 yıllık monitör alın farkı yok

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı