Çözüldü AOC G2260VWQ Image Setup bölümü açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hortozazi

Hectopat
Yer
"Seattle"
Başlıktaki monitörü satın aldım fakat keskinliği bana biraz fazla gibi geldi ve ben de bunu düşürmek istiyorum. Monitör ayarlarına girdiğimde Image setup bölümü var ve o bölüme giremiyorum, keskinlik ayarının orada olması gerek. Yardımcı olur musunuz?

Başlıktaki monitörü satın aldım fakat keskinliği bana biraz fazla gibi geldi ve ben de bunu düşürmek istiyorum. Monitör ayarlarına girdiğimde Image setup bölümü var ve o bölüme giremiyorum, keskinlik ayarının orada olması gerek. Yardımcı olur musunuz?

Ekran modunuz izin vermiyor olabilir. Farklı bir ekran moduna alıp değiştirmeyi deneyin, manzara, oyun, film gibi modlardan şu an kullandığınız dışımda birini seçin.

Ekran modunuz izin vermiyor olabilir. Farklı bir ekran moduna alıp değiştirmeyi deneyin, manzara, oyun, film gibi modlardan şu an kullandığınız dışımda birini seçin.

Tüm modlarda denedim lakin sonuç olumsuz, teşekkürler cevabınız için.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı