AOC G2260VWQ6 75hz G-SYNC Alınır mı?

GTX 1070 klasiği için 75Hz monitör kullanmak ayıp olur. Sizin yerinizde olsam biraz daha para biriktirip 144hz almak olurdu.

GTX 1070 klasiği için 75Hz monitör kullanmak ayıp olur. Sizin yerinizde olsam biraz daha para biriktirip 144hz almak olurdu.
Bütçem var fakat çok da masraf etmek istemiyorum açıkcası zamanım pek olmuyor bilgisayar başında, gözlerimiz önce 75e alışsın sonra 144’ü alırız Allah nasip ederse bakalım.

Bütçem var fakat çok da masraf etmek istemiyorum açıkcası zamanım pek olmuyor bilgisayar başında, gözlerimiz önce 75e alışsın sonra 144’ü alırız Allah nasip ederse bakalım.
Size tavsiyem dediğim gibi sabrınıza yenik düşmeden 144Hz bir monitör almanız olacak tabi eğer sonrasında pişman olmak istemezseniz.

Size tavsiyem dediğim gibi sabrınıza yenik düşmeden 144Hz bir monitör almanız olacak tabi eğer sonrasında pişman olmak istemezseniz.
Öneriniz için teşekkürler fakat şuan için yeterli olacağını düşünüyorum monitörü de piyasasına göre 160-170 lira uyguna aldım, yarın deneyeceğim bakalım. Dediğim gibi 144hz bir monitörü de ileride almayı düşünüyorum yine de öneriniz için tekrardan teşekkürler.

O zaman güle güle kullanın.

Gsync olayını denermisin oluyor mu? Bir de nereden hangi modeli kaça aldın söyler misin?
Geldiği gibi iade ettim maalesef ihtiyaç duymadım şuan için. Hepsiburada 600 liraya satıyordu konuda yazdığım aynı modeli şuan ne kadar bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…