berkaysh
Hectopat
Daha fazla
Henüz daha yeni AOC'un G2260VWQ6 modelini satın aldım. Model bilindiği gibi 1ms ve Fresync destekli. Monitörde hissedilen videolarda ve oyunlarda aslında 1 ms ve 75 Hz monitörde olmaması gerektiğini düşündüğüm akıcılık sıkıntısı var. Youtube'dan video açtığımda hafif donmalar ve hareketli nesnelerde akıcılık hissedemiyorum. Ki daha önce kullandığım 10 yıllık bir VGA girişli 1280 çözünürlük destekli bir Casper monitör idi.
Acaba sistemimle alakalı veya kendi Windows'umla alakalı bir durum mu diye düşündüm fakat başka laptoplara taktığımda yine laptop ekranındaki akıcılık bu monitörden gelmemekte.
DP ve HDMI kablosuyla ayrı ayrı denedim değişmedi. Hatta farklı bir HDMI kablosu denedim yine çözüm olmadı.
Monitörün kendisinden Game ve FPS modlarındada kullandım yine değişen olmadı.
Aklımda tek soru işareti sadece GTX 1050 Ti ekran kartı kullanmış olmam. Freesync destekli bir monitör ve benim ekran kartım bu özelliğinden yararlanamıyor.
Nvidia yazılımım güncel.
Sistemim:
Acaba sistemimle alakalı veya kendi Windows'umla alakalı bir durum mu diye düşündüm fakat başka laptoplara taktığımda yine laptop ekranındaki akıcılık bu monitörden gelmemekte.
DP ve HDMI kablosuyla ayrı ayrı denedim değişmedi. Hatta farklı bir HDMI kablosu denedim yine çözüm olmadı.
Monitörün kendisinden Game ve FPS modlarındada kullandım yine değişen olmadı.
Aklımda tek soru işareti sadece GTX 1050 Ti ekran kartı kullanmış olmam. Freesync destekli bir monitör ve benim ekran kartım bu özelliğinden yararlanamıyor.
Nvidia yazılımım güncel.
Sistemim:
- GALAX GTX 1050 Ti 4 GB DDR5
- 2100 MHz 8 GB RAM
- ASRock B250M anakart
- i3 7100 işlemci
Son düzenleyen: Moderatör: