S Ssiyah Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 AOC G2260VWQ6 kullanıyorum NVIDIA denetim masasından G-Sync'yi açmama rağmen oyun içinde inanılmaz yırtılmalar oluyor sadece v-Sync açtığımda yırtılmalar gidiyor. Bütün yapılabilecek ayarları yaptım. Monitör ayarlarında da açık olduğu gösteriliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
AOC G2260VWQ6 kullanıyorum NVIDIA denetim masasından G-Sync'yi açmama rağmen oyun içinde inanılmaz yırtılmalar oluyor sadece v-Sync açtığımda yırtılmalar gidiyor. Bütün yapılabilecek ayarları yaptım. Monitör ayarlarında da açık olduğu gösteriliyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 9 Ocak 2021 #2 Bu modelin G-Sync desteği yok maalesef.
S Ssiyah Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Bu modelin G-Sync desteği yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hoş diyorsunuz ama neden pendulum demo da çalışıyor?!
ItsAllGoodman dedi: Bu modelin G-Sync desteği yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hoş diyorsunuz ama neden pendulum demo da çalışıyor?!
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.794 Çözümler 6 25 Ocak 2022 #4 ItsAllGoodman dedi: Bu modelin G-Sync desteği yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam siz G-Sync olarak mı kullanıyorsunuz ? Yırtılma gibi şeyler oluyor mu ?
ItsAllGoodman dedi: Bu modelin G-Sync desteği yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam siz G-Sync olarak mı kullanıyorsunuz ? Yırtılma gibi şeyler oluyor mu ?