canoo Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 71 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #1 AOC G2260VWQ6 Monitöre Sahibim NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync açtım Ama Oyunlarda Çalışmıyor Yırtılmalar Meydana Geliyor Ne Yapmam Lazım? Ekran Kartım: GTX 1660 Gaming X Sürücüm Güncel
AOC G2260VWQ6 Monitöre Sahibim NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync açtım Ama Oyunlarda Çalışmıyor Yırtılmalar Meydana Geliyor Ne Yapmam Lazım? Ekran Kartım: GTX 1660 Gaming X Sürücüm Güncel
xXenom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 DisplayPort kablosu kullanman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DisplayPort kablosu kullanman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
canoo Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 71 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #3 xXenom dedi: DisplayPort kablosu kullanman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... display port bağlantı kullanıyorum zaten
xXenom dedi: DisplayPort kablosu kullanman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... display port bağlantı kullanıyorum zaten