MahanN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 11 Aralık 2021 #1 Merhaba şu anda bu monitörde ghosting yaşamaktayım TN panel olmasına rağmen 2 yıldır devam ediyor 75 Hz de kullanıyorum.
Merhaba şu anda bu monitörde ghosting yaşamaktayım TN panel olmasına rağmen 2 yıldır devam ediyor 75 Hz de kullanıyorum.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 11 Aralık 2021 #2 MahanN dedi: Merhaba şu anda bu monitörde ghosting yaşamaktayım TN panel olmasına rağmen 2 yıldır devam ediyor 75 Hz de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir kabloyla dene.
MahanN dedi: Merhaba şu anda bu monitörde ghosting yaşamaktayım TN panel olmasına rağmen 2 yıldır devam ediyor 75 Hz de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir kabloyla dene.
MahanN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 11 Aralık 2021 #3 474374 dedi: Başka bir kabloyla dene. Genişletmek için tıkla... Emin misin ben şu anda Display Port kullanıyorum.
474374 dedi: Başka bir kabloyla dene. Genişletmek için tıkla... Emin misin ben şu anda Display Port kullanıyorum.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 11 Aralık 2021 #4 MahanN dedi: Emin misin ben şu anda Display Port kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir DP ile dene.
MahanN dedi: Emin misin ben şu anda Display Port kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir DP ile dene.
MahanN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 11 Aralık 2021 #5 474374 dedi: Başka bir DP ile dene. Genişletmek için tıkla... Evimde başka Display Port yok acaba HDMI ile denesem ghosting çözülürse kablodan dolayı mı olur o zamanda Display Port mu alsam yeni. Denedim HDMI ile yine aynı sonuç hatta daha kötüleşti geri Display Port'umu taktım. Yardımcı olabilecek varmı. Son düzenleme: 11 Aralık 2021
474374 dedi: Başka bir DP ile dene. Genişletmek için tıkla... Evimde başka Display Port yok acaba HDMI ile denesem ghosting çözülürse kablodan dolayı mı olur o zamanda Display Port mu alsam yeni. Denedim HDMI ile yine aynı sonuç hatta daha kötüleşti geri Display Port'umu taktım. Yardımcı olabilecek varmı.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 11 Aralık 2021 #6 Response Time ayarlarına bak OSD' den. Fast ve Normal modları dene.
MahanN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 11 Aralık 2021 #7 DarkReader dedi: Response time ayarlarına bak OSD'den. Fast ve normal modları dene. Genişletmek için tıkla... Respone time diye bir ayar yok OverDrive var.
DarkReader dedi: Response time ayarlarına bak OSD'den. Fast ve normal modları dene. Genişletmek için tıkla... Respone time diye bir ayar yok OverDrive var.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 11 Aralık 2021 #8 MahanN dedi: Respone time diye bir ayar yok OverDrive var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam aynı. Oradan ayar yapın. Bir de smearing varsa kontrast düşürmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında yapcak bi' şey yok.
MahanN dedi: Respone time diye bir ayar yok OverDrive var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam aynı. Oradan ayar yapın. Bir de smearing varsa kontrast düşürmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında yapcak bi' şey yok.
MahanN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 12 Aralık 2021 #9 DarkReader dedi: Tamam hocam aynı. Oradan ayar yapın. Bir de smearing varsa kontrast düşürmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında yapcak bi' şey yok. Genişletmek için tıkla... yok hocam düzelmedi maalesef
DarkReader dedi: Tamam hocam aynı. Oradan ayar yapın. Bir de smearing varsa kontrast düşürmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında yapcak bi' şey yok. Genişletmek için tıkla... yok hocam düzelmedi maalesef