AOC G2260VWQ6 için Yorum

coupdegr4ce

Kilopat
Daha fazla  
MSİ GP60 2QE Leopard marka model laptop kullanıyorum. Ekranında oluşan problemden ötürü ekran almayı düşünüyorum. Ben de AOC G2260VWQ6 (https://www.amazon.de/gp/product/B0158L13M4/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF) modelini beğendim. Fiyatı yurtdışında uygun şu anki kur ile 516 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Ama beni merak ettiren şey AOC kalitesi nasıldır sıkıntı yaşar mıyım renk görüntü hz açısından? Birde 60 Hz ile 75 Hz arasında bariz fark olur mu acaba? Odak noktam oyunlar olacak çoğunlukla CS:GO, H1Z1 ve LOL gibi oyunlar olacak etkisini görür müyüm özellikle CS:GO'da hertz farkını görür müyüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunduğu özellikler açısından çok tatlı bir fiyata sahip, ayrıca kuşkusuz AOC kalitesine laf sürülmez. Fakat TN panele sahip bu monitörde, hatta TN panele sahip tüm monitörlerde kristal netliği, gerçek renkler ve kontrast oranı gibi bir çok özelliği bekleme.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı