S Sharkozova Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #1 Merhabalar Aoc g2260vwq6 model mönitör alacağım fakat için DP kablosu çıkıyor mu bilmıyorum ve eğer çıkmıyorsa kaliteli tam performans veren çok abartıya kaçmayacak şekilde DP kablosu almak istiyorum. Önerebileceğiniz kablo var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2017
Merhabalar Aoc g2260vwq6 model mönitör alacağım fakat için DP kablosu çıkıyor mu bilmıyorum ve eğer çıkmıyorsa kaliteli tam performans veren çok abartıya kaçmayacak şekilde DP kablosu almak istiyorum. Önerebileceğiniz kablo var mı ?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 6 Temmuz 2017 #2 Kendi sitesinde DP kablosunun standart olarak geldiği belirtiliyor.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #3 3 gün önce adım ve içinden DP HDMI VGA kabloları çıkıyor. Bu arada DP kullanacaksan ayarlarından sürümünü 1.1`den 1.2`ye getirmeyi unutma.
3 gün önce adım ve içinden DP HDMI VGA kabloları çıkıyor. Bu arada DP kullanacaksan ayarlarından sürümünü 1.1`den 1.2`ye getirmeyi unutma.
S Sharkozova Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #4 Silinen üye dedi: 3 gün önce adım ve içinden DP HDMI VGA kabloları çıkıyor. Bu arada DP kullanacaksan ayarlarından sürümünü 1.1`den 1.2`ye getirmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirmen için teşekkür ederim fakat nerede yapılıyor tam olarak ?
Silinen üye dedi: 3 gün önce adım ve içinden DP HDMI VGA kabloları çıkıyor. Bu arada DP kullanacaksan ayarlarından sürümünü 1.1`den 1.2`ye getirmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirmen için teşekkür ederim fakat nerede yapılıyor tam olarak ?
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.521 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Temmuz 2017 #5 Monitörün kendi menüsü içinde, kolayca bulursun. DP kablo mevcut.