K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 1 Haziran 2018 #11 inPijamas dedi: Ayarlardan 75Hz'ye alın monitörü.[/QUOTE Ayarl Genişletmek için tıkla... Pantheon dedi: Masaüstüne sağa tıkla, görüntü ayarlarına gel, oradan gelişmiş görüntü ayarları, ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı, buradaki monitör tabına gelince orada Hz ayarları çıkar önüne. Genişletmek için tıkla... Teşekurler Hocam yaptim.Monitoru siz hangi ayarlarda kullanmamami tavsiye edersiniz?
inPijamas dedi: Ayarlardan 75Hz'ye alın monitörü.[/QUOTE Ayarl Genişletmek için tıkla... Pantheon dedi: Masaüstüne sağa tıkla, görüntü ayarlarına gel, oradan gelişmiş görüntü ayarları, ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı, buradaki monitör tabına gelince orada Hz ayarları çıkar önüne. Genişletmek için tıkla... Teşekurler Hocam yaptim.Monitoru siz hangi ayarlarda kullanmamami tavsiye edersiniz?
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.423 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 1 Haziran 2018 #12 Pek bir ayar yok ki zaten. Ben kıstım parlaklığı, contrast 30, 30 yaptım. Benim monitör zaten 60Hz.
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 1 Haziran 2018 #13 Pantheon dedi: Pek bir ayar yok ki zaten. Ben kıstım parlaklığı, contrast 30, 30 yaptım. Benim monitör zaten 60Hz. Genişletmek için tıkla... Hocam kapatma duğmesinin yanındaki tuşta bazı ayarlar var. Game Mod Ayarı bolumunden Ben Fps'e ayarladım
Pantheon dedi: Pek bir ayar yok ki zaten. Ben kıstım parlaklığı, contrast 30, 30 yaptım. Benim monitör zaten 60Hz. Genişletmek için tıkla... Hocam kapatma duğmesinin yanındaki tuşta bazı ayarlar var. Game Mod Ayarı bolumunden Ben Fps'e ayarladım
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.423 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 1 Haziran 2018 #14 Benim gözlerim çok hassas, o ayarlar bana fazlasıyla aydınlık geliyor.