AOC G2260VWQ6 NVIDIA GPU ile yırtılma olur mu?

clgnkral

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayar alacağım ve aklıma takılan bir noktası var. Monitör markası AOC G2260VWQ6 ve FreeSync destekliyor. Ekran kartı ise Zotac GTX 1050 Ti. Bu ikili arasında oyun oynarken veya film izlerken ekranda yırtılmalar olur mu? Bilgisi olan varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yırtılma dediğiniz şey şu ekran kartınız atıyorum 75 FPS veriyorken monitörünüz bunu algılayamıyor olabilir çok basit çözümleri var direk FPS sabitleyerek bunun önüne geçebilirsiniz Film izlerken yırtılma olmasını daha önce hiç görmedim ve duymadım.

SAMSUNG 23.6" S24D300H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Bu mönitörü 1060 ekran kartı ile kullanıyorum daha böyle bir problem görmedim.

Aklıma takılan o nokta değil kardeş. Şimdi monitör amd ile uyumlu freesync olunca nvidia ekran kartıyla ekran görüntüsünde sorunsuz şekilde kullandırır mı?

Freesynci zaten NVIDIA bir ekran kartı ile kullanamazsınız ki uyumlu değil Freesync açıp kapatmak sizin elinizde olan bir şey

Önceki cevabımda cümleyi hatalı kurmuşum. Biliyorum nvidia ile çalıştıramam. Aklıma takılan kısım görüntüde bozulmalar vs olup olmayacağı. Kolay kolay bir sorun çıkarmayacağını az çok biliyorum tabi. Fakat ne kadar uyumlu şekilde çalışırlar.

Bence her hangi bir yırtılma olmaz kullanmadım bilmiyorum ama ufak bir araştırma yaparsan Google ' da sorunun kesin cevabı daha önce kullanmış biri tarafından mutlaka verilmiştir.

Bence her hangi bir yırtılma olmaz kullanmadım bilmiyorum ama ufak bir araştırma yaparsan Google ' da sorunun kesin cevabı daha önce kullanmış biri tarafından mutlaka verilmiştir.
Yardımın için teşekkürler.

Şuan kullanmaktayım ve yaklaşık 20 saat kullandım. Pubg ve Cs:go oyunlarında test ettim herhangi yırtılma olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…