AOC G2260VWQ6 Oyunlarda Takılma sorunu

Bu sıralar yoğun olduğum için henüz bir kablo alıp test edemedim. Haftaya alırım inşallah. Son durum o zaman belli olur.
Aynı sorun bende de var. Dün aldım bu monitörü. Sebebi FreeSync. FreeSync'i kapa DP ile tıkır tıkır çalışıyor. FreeSync kasma yaratıyor. Çözümünü ise bulamadım daha.
İkimizinde kablosu bozuk çıkma ihtimali çok düşük olacağından dolayı mönitörle alakalı FreeSync'de.

Şuan cok değişik şeyler oluyor. DP yi geç HDMI ile bile aynı sorunu vermeye başladı.

DP ile freesync niye kasma yapıyor ki yav zaten monitörün olayı o

Evet bende o kablodan almayı düşünüyorum, bizim buradaki satış yerlerinde ve dükkanlarda bulamadım. Son çare internetten sipariş vermek olacak.

Arkadaşlar evet galiba kabloda sorun varmış. Digitus DP to DP DisplayPort Bağlantı Kablosu 2m Kilit Fiyatı Bu linkteki kabloyu aldım ve kullanıyorum, şuan rahatım. Aynı sorunu yaşayanlar bu kablodan alabilir.

Ben bu monitörü 1060 6gb ile kullanıyorum. 1050 ti ilede kulladım. Bende hep bir kasma mevcut. Sizdede video izlerken bile kasma sorunu oluyormu? Oyundada , videodada eski vga girişli monitörüme nazaran boğulma var görüntüde.

Merhabalar. FreeSync açık kullanıyorsanız, kendi DisplayPort'u yetersiz kalıyor. Digitus' un önerdiğim DP'sini alırsanız sorun ortadan kalkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…