AOC G2260VWQ6 Renk Problemi

Yer
Aydın
AOC G2260VWQ6 model monitör aldım fakat monitörümü açar açmaz renk sorunuyla karşılaştım.

Öncelikle eski sistemimde denedim, renkler bir kaç dakika sonra normalde olması gereken canlılığına kavuştu. Şuan güncel sistemimde kullanıyorum fakat uzun süredir kullandığım halde hala bir düzelme yok. Monitörün kendi renk ayarlarında olan tüm profilleri denedim ama sonuç yine aynı.

Özel bir ayarı var mıdır; yoksa iade mi etmeliyim ?

Örnek olarak bu fotoğrafı atıyorum. Cool profilinde iken çektim fotoğrafı. Fakat tüm profillerde bu şekilde durum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 193
Aynı monitöre sahibim ancak hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Monitörün altında ki tuşlar yardımı ile kurcalarsanız belki işe yarayabilir.

Aynı monitöre sahibim ancak hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Monitörün altında ki tuşlar yardımı ile kurcalarsanız belki işe yarayabilir.

Kurcaladım biraz dediğiniz gibi , fakat monitörün ham görüntüsünü elde edemedim bir türlü. Renkler tamamen bozuk..

Yok mu akıl verecek bir insan evladı.

Karşıtlık ayarınız açık olabilir. Kontrol edebilirsiniz.
Farklı kablo ve bilgisayara bağlayınca yine aynı sorunu yaşarsanız monitör arızalı olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    40,2 KB · Görüntüleme: 176
Karşıtlık ayarınız açık olabilir. Kontrol edebilirsiniz.
Farklı kablo ve bilgisayara bağlayınca yine aynı sorunu yaşarsanız monitör arızalı olabilir.

Farklı bilgisayarda da aynı sonucu aldım. En sonunda monitörün arızalı olduğu kanısına vardım ve siteyle iletişime geçtim. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…