Uzun zamandır kullandığım ve artık emektar olan (18.5'' 1666x768 5ms 60 Hz Casper) monitörümü sonunda uzun uğraşlar sonucu değiştirebileceğim. Bundan neredeyse 5 sene kadar önce aldığım ''Son'' hazır sistemle gelmesinden bu yana götürdü beni. İleri derecede miyop olduğumdan; eskiyen, kaybolan ve bir türlü tazelenmeyen görüntüden CS;GO ve H1Z1 tarzı oyunlarda adamları uzak mesafeden görememek ve fark edememek gibi sorunlar yaşıyordum. Bütçem kısıtlı. Gerçekten kısıtlı, tüm paramı yatırmak istemiyorum. Sistem özelliklerimin karşılayabileceği akıcı ve daha iyi bir deneyim yaşatması ve bazı kriterlerin altında kalmaması yeterli. (Full HD, HDMI Bağlantısı, 1MS gibi..) İki monitör beğendim birisi;
Bir yandan 50 TL daha ucuz fiyatlı gerçekten ''Oyuncu'' kriterlerine uyan (1ms, 1920x1080P, HDMI girişli üstelik 75HZ) ''AOC 21.5" G2260VWQ6'' var. İki monitörden hangisini uzun vadede ve gerçekten rahat etmek için almamı önerirsiniz ? (Ekran kartı belleği ve performansını göze alaraktan.)
Sistem özellikleri;
- VIEWSONIC 23,8" VA2419SH Full HD HDMI IPS MONİTÖR
- diğeri ise; AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR
Bir yandan 50 TL daha ucuz fiyatlı gerçekten ''Oyuncu'' kriterlerine uyan (1ms, 1920x1080P, HDMI girişli üstelik 75HZ) ''AOC 21.5" G2260VWQ6'' var. İki monitörden hangisini uzun vadede ve gerçekten rahat etmek için almamı önerirsiniz ? (Ekran kartı belleği ve performansını göze alaraktan.)
Sistem özellikleri;
- AMD FX-8350 CPU
- Asus 970 PRO GAMING AURA
- Corsair Hydro H45 sıvı soğutma
- Gskill RipjawsX 2x4 GB Bellek
- WD 1 TB Caviar Blue 7200 RPM HDD
- Asus Strix GTX950
- Zalman R1+600LE PSU/Kasa
Son düzenleyen: Moderatör: