Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 376 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 17 Aralık 2020 #1 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Oyun oynamıyorum ama ofiste 9-6 ekrana bakıyorum, göz sağlığı ve yorulmaması açısından tavsiye eder misiniz? IPS olmamasına takıldım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Oyun oynamıyorum ama ofiste 9-6 ekrana bakıyorum, göz sağlığı ve yorulmaması açısından tavsiye eder misiniz? IPS olmamasına takıldım.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #2 Oyun oynamıyorsanız neden 144 Hz alıyorsunuz? ASUS VP249 önerimdir.
Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 376 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 17 Aralık 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Oyun oynamıyorsanız neden 144 Hz alıyorsunuz? ASUS VP249 önerimdir. Genişletmek için tıkla... Hz yenileme tazeleme hızı bildiğim kadarıyla direkt göze etki eden bir etken. ?
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Oyun oynamıyorsanız neden 144 Hz alıyorsunuz? ASUS VP249 önerimdir. Genişletmek için tıkla... Hz yenileme tazeleme hızı bildiğim kadarıyla direkt göze etki eden bir etken. ?