C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 26 Nisan 2022 #1 Monitör Aoc 2590FX Sorun ne olabilir? Işık yanmıyor monitördeki, yeni aldım.
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 26 Nisan 2022 #2 couza dedi: Sorun ne olabilir? Işık yanmıyor monitördeki, yeni aldım. Genişletmek için tıkla... gücü kontrol edin
couza dedi: Sorun ne olabilir? Işık yanmıyor monitördeki, yeni aldım. Genişletmek için tıkla... gücü kontrol edin
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 Güç kablosunu tam sokun. Çoklu prizin düğmesi varsa kontrol edin. Işık yoksa güç gitmiyordur.
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 26 Nisan 2022 #4 Şu an ışık geldi ama sinyal yok dedi monitorden DP kablosunu çıkaramıyorum orada isaretlo yere de bastirip cikarmaya calisiyorum olmuyor. Dosya Ekleri 16509220014952705023226208088832.jpg 580,2 KB · Görüntüleme: 34
Şu an ışık geldi ama sinyal yok dedi monitorden DP kablosunu çıkaramıyorum orada isaretlo yere de bastirip cikarmaya calisiyorum olmuyor.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #5 couza dedi: Şu an ışık geldi ama sinyal yok dedi monitorden DP kablosunu çıkaramıyorum orada isaretlo yere de bastirip cikarmaya calisiyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... DP çıkarması zordur biraz uğraşmak gerekiyor. couza dedi: Şu an ışık geldi ama sinyal yok dedi monitorden DP kablosunu çıkaramıyorum orada isaretlo yere de bastirip cikarmaya calisiyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sinyal yok diyorsa kasadaki reset tuşuna basın. Yine yok diyorsa diğer kablolara dikkat edin
couza dedi: Şu an ışık geldi ama sinyal yok dedi monitorden DP kablosunu çıkaramıyorum orada isaretlo yere de bastirip cikarmaya calisiyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... DP çıkarması zordur biraz uğraşmak gerekiyor. couza dedi: Şu an ışık geldi ama sinyal yok dedi monitorden DP kablosunu çıkaramıyorum orada isaretlo yere de bastirip cikarmaya calisiyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sinyal yok diyorsa kasadaki reset tuşuna basın. Yine yok diyorsa diğer kablolara dikkat edin
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 26 Nisan 2022 #6 Bonita dedi: DP çıkarması zordur biraz uğraşmak gerekiyor. Sinyal yok diyorsa kasadaki reset tuşuna basın. Yine yok diyorsa diğer kablolara dikkat edin. Genişletmek için tıkla... 2.monitir vardi onu cikarinca gelsi ekran trsekkurler.
Bonita dedi: DP çıkarması zordur biraz uğraşmak gerekiyor. Sinyal yok diyorsa kasadaki reset tuşuna basın. Yine yok diyorsa diğer kablolara dikkat edin. Genişletmek için tıkla... 2.monitir vardi onu cikarinca gelsi ekran trsekkurler.