S Sarp Sobay Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #1 NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Search for GeForce G-SYNC gaming monitors. www.nvidia.com Bir monitör almayı düşünüyorum ama ekran kartım NVIDIA alacağım monitör çalışır mı? Monitör bu listede de bulunuyor ama hala güvenemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2020
NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Search for GeForce G-SYNC gaming monitors. www.nvidia.com Bir monitör almayı düşünüyorum ama ekran kartım NVIDIA alacağım monitör çalışır mı? Monitör bu listede de bulunuyor ama hala güvenemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.247 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #2 Eğer freesync destekliyorsa 1000 serisi ve üstü ekran kartları ile G-Sync kullanabilirsiniz.
S Sarp Sobay Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #3 SHER-LOCKED dedi: Eğer freesync destekliyorsa 1000 serisi ve üstü ekran kartları ile G-Sync kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTX 1050 ti kullanıyorum destekler değil mi
SHER-LOCKED dedi: Eğer freesync destekliyorsa 1000 serisi ve üstü ekran kartları ile G-Sync kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTX 1050 ti kullanıyorum destekler değil mi
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.247 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #4 Sarp Sobay dedi: GTX 1050 Ti kullanıyorum destekler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, destekler.
Sarp Sobay dedi: GTX 1050 Ti kullanıyorum destekler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, destekler.