AOC G2590PX/G2 vs Viewsonic XG2402

oliber

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir monitör alacağım fakat 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
AOC G2590PX/G2 24.5"
Viewsonic 24" XG2402

Ekran kartınız ve bütçeniz ne? Ben şahsen bunu tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 53
Ekran kartım MSI RX480 8GB bütçem 2.100Tl civarı
O zaman Viewsonic alın. Çünkü AOC' ta freesync yok. Ama daha ucuz 144Hz ve freesync monitörler var. Onlara da bakabilirsiniz. Ayrıca ekran kartınızı yakın zamanda mı aldınız? Yakın Zaman'da değiştirecek misiniz?

Yeni sayılır evet değiştirmeyi düşünmüyorum ama AOC'da da FreeSync var bunu unutmayalım

Yeni sayılır evet değiştirmeyi düşünmüyorum ama AOC'da da FreeSync var bunu unutmayalım
Pardon yanlış bakmışım. G2 yerine normale bakmışım. Şimdi AOC 2000Tl gibi bir fiyat, viewsonic 1800. Siz mesela CS:GO’ da 200 fps gibi değerleri gördüğünüz zaman o monitör 144Hz olduğu için size 144 FPS’ ten fazla hissiyat veremez. Bu yüzden 240Hz bir monitör almanız gerekir. Ayrıca ekran kartınız AMD olduğu için monitörde yırtılmaları önlemek için freesync gerekir ve piyasadaki en ucuz 240Hz monitör Acer markadandır. Benim tavsiyem 240Hz bir monitördür. Ama o ikisine gelirsek ikisinde TN panel 24 inç özellikleri neredeyse aynı. Viewsonic’ in farkı görüş açısı istediği gibi ayarlanabiliyor. AOC’ un ise sadece farkı e-sporcular için. Bu yüzden bence viewsonic’ i tercih edin.

Acer çok ucuz geliyor o özellikler için. Bir sorun çıkar mı acaba? Neden bu kadar ucuz ki?

Acer çok ucuz geliyor o özellikler için. Bir sorun çıkar mı acaba? Neden bu kadar ucuz ki?
Ben de anlamadım. Acer’a güvenmiyorsan alma. Ama ben o monitörü alacağım çünkü çok ucuz.
Bu arada yeni fark ettim Acer monitörlerde uluslararası garanti vermiyor. Ben de vazgeçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…