AOC G2590VXQ vs Acer Nitro VG220QBMIIx

TheTutkun

Hectopat
İki monitörden hangisi daha iyidir? İkisi arasında çok da bir fiyat farkı yok. Hangisini alırsam işimi görür? Monitörü oyunlarda ortalama 70 ile 100 FPS alan bir laptopa bağlayıp kullanacağım.

AOC G2590VXQ monitörü Pazartesi hepsiburada sitesinden sipariş ettim. Dün sabah kargoya yeni teslim ettiler. PTT kargo.
Merakla bekliyorum. Tahmini teslim 27 Mayıs diyor ama umarım bu sabah yola çıkar.
Öneri yapamam ben de yeni monitörler araştırıp karar verdim.
Gönlünce olsun her şey :)

Acer olanı tavsiye ederim IPS panel renkleri daha iyi verir
[/QUOT
Genellikle oyun için tn paneli daha iyi diyorlar teşekkürler
AOC G2590VXQ monitörü Pazartesi hepsiburada sitesinden sipariş ettim. Dün sabah kargoya yeni teslim ettiler. PTT kargo.
Merakla bekliyorum. Tahmini teslim 27 Mayıs diyor ama umarım bu sabah yola çıkar.
Öneri yapamam ben de yeni monitörler araştırıp karar verdim.
Gönlünce olsun her şey :)
Öncelikle hayırlı olsun inşAllah kazasız belasız eline ulaşır ve güzel günlerde kullanırsınız monitör elinize geçince iyi veya kötü olduğunu söylerseniz sevinirim 😊 teşekkürler
Buyrun Link Acer Nitro VG220Qbmiix 21.5" 75Hz 1ms Çok daha iyi.
Tavsiyeniz için teşekkürler monitörden pek anlamıyorum da attığınız linkden hiçbir şey anlamadım 😀 yinede teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı