Laptopuma ikinci ekran olarak kullanmak üzere 24 inç monitör almak istiyorum ancak monitörler hakkında bilgim biraz az. Aşağıdaki 2 monitör arasında seçim yapmak istiyorum ancak karar veremedim. Acer IPS panel, AOC ise TN panel. Ama bu displayport benim kafamı karıştırıyor. AOC ta var iken Acer de bulunmuyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Acer almanız daha yararlı olur IPS panel olduğu için. DP port ile yüksek HZ monitörler de işe yarıyor, o yüzden aklınız kalmasın. Monitör 75 HZ o yüzden DP port gereksiz.
Acer almanız daha yararlı olur IPS panel olduğu için. DP port ile yüksek HZ monitörler de işe yarıyor, o yüzden aklınız kalmasın. Monitör 75 HZ o yüzden DP port gereksiz.
Araştırmalarımdan sonra biraz daha para katıp az önce AOC 24G2U sipariş ettim. Özellikleri baya tatmin etti ve öneren çok kişi vardı. Bakalım gelince göreceğiz. Teşekkürler ilgilendiğiniz için
Cevabınız için teşekkürler. Alacağım ürünü az önce değiştirdim. 1ms civarı gecikme sürelerinin IPS ekranlarda aldatmaca olduğunu duymuştum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cevabınız için teşekkürler. Alacağım ürünü az önce değiştirdim. 1ms civarı gecikme sürelerinin IPS ekranlarda aldatmaca olduğunu duymuştum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?