AOC G2790VXA TestUFO Ghosting test sonucu nasıl?

Rewnzy

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, AOC G2790VXA 1 ms 144 Hz monitörü yeni aldım.

Ghosting ayarlarından anlamadığım için sizinle paylaşmak istedim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bakıldıgında ghosting veya herhangi bir hata görüyor musunuz acaba, bir de yeni alınan monitörde nasıl bir ayar yapmam gerekiyor?

Test sonucu: TestUFO.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, AOC G2790VXA 1 ms 144 Hz monitörü yeni aldım.

Ghosting ayarlarından anlamadığım için sizinle paylaşmak istedim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bakıldıgında ghosting veya herhangi bir hata görüyor musunuz acaba, bir de yeni alınan monitörde nasıl bir ayar yapmam gerekiyor?

Test sonucu https: TestUFO: Ghosting

Son düzenleyen: Moderatör:
Test sonucunu o sitenin linkinden göremeyiz. Ekranı kamera ile dışarıdan çekmen gerekiyor.

Test sonucunu o sitenin linkinden göremeyiz. Ekranı kamera ile dışarıdan çekmen gerekiyor.

Teşekkürler hemen paylasıyorum.

Kusura bakmayın geç oldu şu an paylaştım ekran kartı da idareli ASUS GTX 750 Ti ondan kaynaklıda olabilir mi?

Son düzenleme:
@Rewnzy Monitörünüzde ghosting var. Farklı OverDrive ayarları deneyin ve görseli bir dahaki sefere biraz daha yakından çekip(tüm ekranı görmeye gerek yok) fotoğraf olarak atın.

Ekran kartınız yapsa yapsa microstuttering yapar, ghosting yapmaz. Microstuttering GPU yazılımını DDU ile silip tekrar yükleme ile çözülür.

@Rewnzy monitörünüzde ghosting var. Farklı OverDrive ayarları deneyin ve görseli bir dahaki sefere biraz daha yakından çekip(tüm ekranı görmeye gerek yok) fotoğraf olarak atın.

Ekran kartınız yapsa yapsa microstuttering yapar, ghosting yapmaz. Microstuttering GPU yazılımını DDU ile silip tekrar yükleme ile çözülür.

Teşekkür ederim değiştirdim bakabilirsiniz.
Burda

Dosya Ekleri

• 16298312034495851344971977959982.jpg
    16298312034495851344971977959982.jpg
    366,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20210824_215108.jpg
    IMG_20210824_215108.jpg
    275,2 KB · Görüntüleme: 99
@Rewnzy monitörünüzde ghosting bulunuyor ama telefonunuz da biraz yüksek pozladığı için aşırı yüksek gözükmüş. Ortalamanın altında bir ghosting olduğunu düşünüyorum(negatif).

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ne yapmam gerekiyor peki? Herhangi bir ayar önerebileceğiniz.
Sizi rahatsız etmiyorsa büyük bir problem değil.
Kullanmadığım için bir ayar söylemem yanlış olur. Azaltmak için farklı overdrive ayarlarını teker teker deneyin(en yüksek her zaman en iyisi değildir) ve kontrastı arttırabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı