Brkakrcy Kilopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #1 Yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? Yapmam gereken herhangi bir şey varsa yazınız lütfen. Şimdi aldım yeni kurdum. Sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2020
Yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? Yapmam gereken herhangi bir şey varsa yazınız lütfen. Şimdi aldım yeni kurdum. Sağ olun.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 18 Ocak 2020 #2 Bu monitörü neden seçtiniz? Ben de arıyorum.
Brkakrcy Kilopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #3 Furkan_D dedi: Bu monitörü neden seçtiniz? Ben de arıyorum. Genişletmek için tıkla... Şekli hoşuma gitti bu bir. Ekranı çok iyi net kalite. 144Hz 1Ms beklentisinde idim karşıladı. Hoşuma gidince özellik ve şekil bakımından aldım.
Furkan_D dedi: Bu monitörü neden seçtiniz? Ben de arıyorum. Genişletmek için tıkla... Şekli hoşuma gitti bu bir. Ekranı çok iyi net kalite. 144Hz 1Ms beklentisinde idim karşıladı. Hoşuma gidince özellik ve şekil bakımından aldım.