AOC g2spu vs ViewSonic VX2428j

Merhabalar üründen memnunmusunuz ölü piksel vb. Çıktımı? Bende şimdi ikisi arasında kaldım alıcam bu akşam karar veremedim AOC 24G2SP / ViewSonic 2428J
Aoc renkleri daha canlı dendiği için büyük ihtimalle alıcam memnunmusunuz amazon piksel çıkarsa iade alır mı?

Merhabalar üründen memnunmusunuz ölü piksel vb. Çıktımı? Bende şimdi ikisi arasında kaldım alıcam bu akşam karar veremedim AOC 24G2SP / ViewSonic 2428J
Aoc renkleri daha canlı dendiği için büyük ihtimalle alıcam memnunmusunuz amazon piksel çıkarsa iade alır mı?
Renk konusunda aradaki fark hakkında net bir bilgim yok. Amazon iade konusunda ise bende 1 adet ölü piksel çıktı fakat Amazon değişim için ürünü geri alıp yenisini gönderdi. Değişim sürecinde ürünün fiyatı düştüğü için direkt iade edip tekrardan satın aldım.

Asusa gecis yaptim asus daha iyi 180hz.

24G2SP bariz daha iyi, arada kalmalık bir durum yok.
Aga arada kalmamın tek sebebi 180hz olmasıydı bide yorumlarında ölü piksel falan diyorlardı ama Aoc aldım duruma göre yazıcam Çarşamba yada Perşembe gelir

Evet cihazı aldım ölü piksel çıktı ama değişim istedim tekrar değişim yapacaklar ancak sorunum şu bende laptop var laptopta
HDMİ 2.0
MİNİ DP 1.2
USB
TYPE C çıkışları var ancak Dp yok nasıl 165hz alabilirim ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı