Hocam bizzat kendim deneyimledim. Bana göre kötü bir görüntü veriyor. Sevmiyorum.
Benim tercihim ve sizi kesinlikle alakadar etmiyor. Boş işinize geri dönün.
Hocam bizzat kendim deneyimledim. Bana göre kötü bir görüntü veriyor. Sevmiyorum.
Benim tercihim ve sizi kesinlikle alakadar etmiyor. Boş işinize geri dönün.
Beni kesinlikle alakadar ediyor. Yıllarca yazılım/donanım konusunda bir dünya bilgi edindiğim bu ortamda yanlış bilgi veren insanlara tahammülüm edemiyorum. Kendi tercihlerini genel geçer gibi millete anlatma. Sen sayabildin mi ben hala sayıları bekliyorum? Arkadaşlar bu tarz öznel yorumlara aldanmayın, kendiniz alın deneyimleyin. Sen de beni sorarsan ben 27" 2K 240HZ kullanıyorum.
Şu piksel sayarsınız diyen arkadaşlara itibar etmeyin. Sağ olsun onun gibiler yüzünden 24 inç aldık, 27 inç almadığıma pişmanım. Bütün arkadaşlarım 27 inç aldı, dibine bile girsen piksel görmüyorsun.
Şu piksel sayarsınız diyen arkadaşlara itibar etmeyin. Sağ olsun onun gibiler yüzünden 24 inç aldık, 27 inç almadığıma pişmanım. Bütün arkadaşlarım 27 inç aldı, dibine bile girsen piksel görmüyorsun.
Hocam var ol! Kötü deneyimin için üzüldüm. Ama bunlar gibiler yanlış bilgiler vermese keşke dimi? 27" candır! 24" nedir arkadaş? Bit kadar kalıyo adamın kafası benim monitörümde. (zamanında kullandım 24")
Hocam var ol! Kötü deneyimin için üzüldüm. Ama bunlar gibiler yanlış bilgiler vermese keşke değil mi? 27" candır! 24" nedir arkadaş? Bit kadar kalıyor adamın kafası benim monitörümde. (zamanında kullandım 24")
Gerçekten çok küçük geliyor bana, o kadar üzgünüm ki, ben alırken 27G2U 24G2U'dan daha ucuz olmasına rağmen sırf bu sebepten dolayı gidip 24G2U almıştım bi' de…