Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 8 Ekim 2024 #1 Prime özel 6 bin TL nasıl sizce pahalı mı yoksa ve alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2024
Lick My Shiv Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #2 VA teknoloji olduğu için alınmaz. Bir konu açtım takip etmeni tavsiye ederim. Sanırım birazdan onaylanır.
VA teknoloji olduğu için alınmaz. Bir konu açtım takip etmeni tavsiye ederim. Sanırım birazdan onaylanır.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 8 Ekim 2024 #3 Lick My Shiv dedi: VA teknoloji olduğu için alınmaz. Bir konu açtım takip etmeni tavsiye ederim. Sanırım birazdan onaylanır. Genişletmek için tıkla... Konunun linkini atarmısın rica etsem nereden göreceğimi bilmiyorum
Lick My Shiv dedi: VA teknoloji olduğu için alınmaz. Bir konu açtım takip etmeni tavsiye ederim. Sanırım birazdan onaylanır. Genişletmek için tıkla... Konunun linkini atarmısın rica etsem nereden göreceğimi bilmiyorum
Lick My Shiv Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 AOC 27g4X öneriyorum ben de Amazon'dan aldım. Fakat Prime indirimi yok bilginiz olsun.