AOC garanti servisi nasıl işliyor?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hayatımda hiçbir ürünü garantiye yollamadım. N11'den monitör almıştım, yaklaşık 1.5 yıl oldu ve ürünün kronik olduğunu yeni öğrendim. Aslına bakarsanız diğerlerine göre bayağı fazla bile kullanmışım. Sorunlar baş göstermeye başladı ve her şeyi denedim, monitörün kendisinde sorun olduğunu anladım. Garantiye göndermek için ne yapmam lazım? N11'den aldığım satıcı daha fatura göndermemiş, faturayı talep edip nasıl bir yol izlemem lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim, yardımlarınızı bekliyorum.

Cevabı direkt garantiye bakan insanlardan alma şansın varken buraya sormak ne kadar mantıklı?

İlk defa garantiye veriyorum diye belirttim ve daha farutayı bile almadım nasıl bir yol izlemem lazım diyorum sizce sizin verdiğiniz cevap mı daha mantıklı?

Evet benım verdıgım cevap daha mantıklı cunku ürünün seri numarası diye bir şey var ve artık faturaya bile bakmıyorlar bu numarayı ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…