AOC GH200 vs James Donkey 711

Bütçe
600

3re3n

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu iki kulaklıktan birini alacağım. Hangisini tercih etmeliyim. Veya bu fiyat bandına hangi kulaklığı önerirsiniz?

Bu iki kulaklıktan birini alacağım. Hangisini tercih etmeliyim. Veya bu fiyat bandına hangi kulaklığı önerirsiniz?
Gh300 kullanıyorum kafayı 10-20 dk da sıkıyor. Kulaklar aşırı terliyor. Onun dışında sesi ve Miki gayet iyi. Minnak kafa ve kulağın varsa tercih edebilirsin. Benim kulaklarımı zamanında dedem çektiği için gayış gibi.

Dediğim gibi GH 300 kullanıyorum 200 le arasında sadece kablo farkı mi var (logo birinde yanıyor diğerinde yanmıyor falan o da var da bu özellik sayılmaz boş bişey bence .d ) bilmiyorum ama Mikrafonunda dip ses falan yok sadece boşta çok az hissedilecek tsss diye bir ses var o da altta bişey çalınca gidiyor.

JD kullanmadim, alacaktım ama gh300 u çok merak ettiğimden ve almazsam stok biteceğibden almaya karar verdim. JD de dip ses var diyorlar. Hatta bir videoda kendim görmüştüm (Ama o da jd710 du) Mikrafonunda dip ses vardı onun dışında ses kalitesi olarak önceden dandirik şeyler kullandiysan 2 si de gayet iş görür senin kalbin hanginden yanaysa onu al fakat jd daha rahat olur gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı