nemesiskkkk Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 AOC GH300'ün uygulamasını da indirdim fakat orada 7.1 kapatma seçeneği yok. Oyunlarda ses kasamıyorum bunun yüzünden. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
AOC GH300'ün uygulamasını da indirdim fakat orada 7.1 kapatma seçeneği yok. Oyunlarda ses kasamıyorum bunun yüzünden. Yardım edebilecek var mı?
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 nemesiskkkk dedi: AOC GH300'ün uygulamasını da indirdim fakat orada 7.1 kapatma seçeneği yok. Oyunlarda ses kasamıyorum bunun yüzünden. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam düzeltebildinizmi aynı sorunu bende yaşıyorum.
nemesiskkkk dedi: AOC GH300'ün uygulamasını da indirdim fakat orada 7.1 kapatma seçeneği yok. Oyunlarda ses kasamıyorum bunun yüzünden. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam düzeltebildinizmi aynı sorunu bende yaşıyorum.
nemesiskkkk Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Kroxe dedi: Hocam düzeltebildinizmi aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeltemedim o kulaklıkta 7.1 kapatılmıyor galiba uğraşamadım artık. İtopya'dan aldığım için iade de edemedim. Sahibinden de satacağım artık yapacak bir şey yok.
Kroxe dedi: Hocam düzeltebildinizmi aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeltemedim o kulaklıkta 7.1 kapatılmıyor galiba uğraşamadım artık. İtopya'dan aldığım için iade de edemedim. Sahibinden de satacağım artık yapacak bir şey yok.