Bütçe
500
Aoc aldın mı? Nasıl? Mwop air se veya gh300 almayı düşünüyorum.
Bende AOC var şu an ses kalitesi çok iyi hyper x cloud 2 den çok dağlar kadar farkı yok 2 sini de denedim mikrafonu çok kötü olmasa da bir tık kötü onun dışında sesi çok yüksek bassları çok iyi olmasa da iyinin bir üstü verebiliyor padleri yumuşak ama çok değil Rampage Fury X de denedim onun gerek mikrafon kalitesi gerek rahatlığı daha iyiydi bassları hele hele gümbür gümbür dü ama ses yüksekliğinde yine aoc alıyor kulaklığı taktiginda dünyadan kopuyorsun ister kısık sesle ister bağırarak içerde evden seslensinler duyamazsin o derece kulaklığın üstündeki kontrolcüsünde ledleri ayarlama mik açıp kapama ve ses seviyesi ayarlama var onun dışında sesi coook yükseğe çekersen dip ses var Mikrafonunda böyle bir ses söz konusu değil 29 hazirana kadar fırsatın var 1k ya çeker itopya tekrar aklında soru varsa buyur

Hocam bende aynısını aldım da mikrofon güzel ses veriyor mu arkadaşlarla oynarken iyi ses gitmesi önemli yayında yaparım bazen zevkine mikrofon bir tık önemli bir de konuşurken arkada ses olsa mikrofona yansıyor mu ses cevaplarsanız çok sevinirim.

Arkada kardeşim konuşunca falan sesi gidiyor üstat onun dışında dip ses falan yok yazdığım zaman 1 saat bile deneyimlememistim gerçi yine öyle ama öncekinden daha fazla sesi %100 ise kontrolcuden %150'ye falan çekersen dip ses oluyor bir tıssss sesi oluyor indirirsen duzeliyor genelde de %3-5-10'luk çok böyle kafaya takınca duyulabilecek bir ses var böyle zzzzviiiivzzz falan gibi değişik saçma bir ses onun çözümü yok bir şeyler çalarsan kafaya da takmazsan sorun yok rahatlık olarak arada bir çıkarıp kulakları havalandırmak şart bu arada kapatma kısmına kulakları içine alıyor sıkıntı yok kablo da örgü 10/6 veririm.

Dediğim gibi rampage fury x denemiştim bu ondan daha iyi ama 1200 TL o kadar vereceğime de kablosuz rampage crack alırım ki 1 vermişken 900 de eklerim bi zahmet g435 alırım

Sağ olun umarım pişman etmez.

Sağ olun umarım pişman etmez.
James donkey al dedi bir çok kişi de onun mikrafonu ateş böceği gibi vizir vizirdi izleidgim testlerde su an bunda öyle bir sorun yok inşallah ilerde de olmaz bakacaz

Hocam benim için mikrofon ve ses kalitesi önemli.
O yüzden vazgeçtim.
Çünkü 7.1 özelliği kapatılmıyor, kapatılmadığı için sesler boğuk geliyor.

GameNote h2002d'nin stok yenilemesini bekliyorum.

Hocam benim için mikrofon ve ses kalitesi önemli.
O yüzden vazgeçtim.
Çünkü 7.1 özelliği kapatılmıyor, kapatılmadığı için sesler boğuk geliyor.

Gamenote H2002D'nin stok yenilemesini bekliyorum.

Gamenote kullanıp mikrofondan memnun olmayan bir hocam vardı forumda isterseniz ona sorun ürünü. @axalicmne hocam bakarmısınız bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…