Kararsız kaldım. Blackshark v2 x ile AOC GH300 arasında fiyat olarak 2 katı fark var. Özellik olarak arasında çok bi fark var mı? Acaba Blackshark v2 x'i almaya değer mi? @550519
Kararsız kaldım. Blackshark v2 x ile AOC GH300 arasında 2 katı fark var. Özellik olarak arasında çok bi fark var mı? Acaba Blackshark v2 x'i almaya değer mi? @550519
bende iki kulaklık arasında kalmıştım ama aoc gh 300 dahili ses kartı olmasından tasarımıyla ve fiyat avantajıyla ilgimi çekti diye tercihimi bu yönde yaptım sizede öneririm iş gören güzel 7.1 olan bir kulaklık daha fazla versende pek fark olmaz razerla diye düşünüyorum
bende iki kulaklık arasında kalmıştım ama aoc gh 300 dahili ses kartı olmasından tasarımıyla ve fiyat avantajıyla ilgimi çekti diye tercihimi bu yönde yaptım sizede öneririm iş gören güzel 7.1 olan bir kulaklık daha fazla versende pek fark olmaz razerla diye düşünüyorum
Eğer eq ayarıyla boğuk gelen ses sorununu halledebiliyorsak 2 katı fiyat verip Blackshark v2 x almayabilirim. @yaraliordek Hocam eq ayarlarınızın ss'ini atar mısınız?
Eğer EQ ayarıyla boğuk gelen ses sorununu halledebiliyorsak 2 katı fiyat verip BlackShark V2 X almayabilirim. @yaraliordek hocam EQ ayarlarınızın SS'ini atar mısınız?
Hayır genel olarak kulaklıkta 7.1 olduğu için ses boğuk geliyor. Belki sen alışmıssındır. Her alana sorduğum da boğuk geldiğini söylemişti. Fakat ekolayzer ayarlarıyla çözülüyormuş
Bu arada itopya da stok bitmiş sanırım. Malesef geç kaldım.
Hayır genel olarak kulaklıkta 7.1 olduğu için ses boğuk geliyor. Belki sen alışmıssındır. Her alana sorduğum da boğuk geldiğini söylemişti. Fakat ekolayzer ayarlarıyla çözülüyormuş.
Bu arada İtopya da stok bitmiş sanırım. Maalesef geç kaldım.
Bugün geldi hem ses kalitesi hem mikrofonu videolardakinden daha iyi özellikle mikrofon beni korkutuyordu ya ses boğuksa diye ama ses mükemmel iyi ki almışıım mpow yerine.