ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Kulaklıgın mikrofonu bozuldu ve yenisini bulamıyorum. AOC ile iletişime geçsem yenisini yollayabilirler mi? Ya da nereden bulabilirim?
Kulaklıgın mikrofonu bozuldu ve yenisini bulamıyorum. AOC ile iletişime geçsem yenisini yollayabilirler mi? Ya da nereden bulabilirim?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 ertn0 dedi: Kulaklıgın mikrofonu bozuldu ve yenisini bulamıyorum. AOC ile iletişime geçsem yenisini yollayabilirler mi? Ya da nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bozulma nedeni sizden kaynaklı değilse AOC ücretsiz gönderebilir diye düşünüyorum.
ertn0 dedi: Kulaklıgın mikrofonu bozuldu ve yenisini bulamıyorum. AOC ile iletişime geçsem yenisini yollayabilirler mi? Ya da nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bozulma nedeni sizden kaynaklı değilse AOC ücretsiz gönderebilir diye düşünüyorum.
ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Paper.C dedi: Bozulma nedeni sizden kaynaklı değilse AOC ücretsiz gönderebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam AOC'ye yazacagım fakat recaptha kısmınd Site sahibinin görmesi gereken hata: Site anahtarı için geçersiz alan diye bir hata veriyor ve destek formu gönderilemiyor kafayı yiyeceğim. Paper.C dedi: Bozulma nedeni sizden kaynaklı değilse AOC ücretsiz gönderebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... değil daha alalı 4 ay oldu
Paper.C dedi: Bozulma nedeni sizden kaynaklı değilse AOC ücretsiz gönderebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam AOC'ye yazacagım fakat recaptha kısmınd Site sahibinin görmesi gereken hata: Site anahtarı için geçersiz alan diye bir hata veriyor ve destek formu gönderilemiyor kafayı yiyeceğim. Paper.C dedi: Bozulma nedeni sizden kaynaklı değilse AOC ücretsiz gönderebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... değil daha alalı 4 ay oldu