EmreBey52 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 428 Makaleler 1 18 Mayıs 2023 #11 Qeenross dedi: Hocam sesi yüksek veriyor bass olarak bana iyi geldi YouTube'da yabancı kanallarda incelemesini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sanırım Mpow alıcam herhangi bi EQ ayarı yapma vs var mı sürücü falan.
Qeenross dedi: Hocam sesi yüksek veriyor bass olarak bana iyi geldi YouTube'da yabancı kanallarda incelemesini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sanırım Mpow alıcam herhangi bi EQ ayarı yapma vs var mı sürücü falan.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #12 EmreBey52 dedi: Teşekkürler. Sanırım mpow alacağım herhangi bir EQ ayarı yapma vs var mı sürücü falan. Genişletmek için tıkla... Özel bir uygulamasını bulamadım takip bir ayar yapmadan kullandım.
EmreBey52 dedi: Teşekkürler. Sanırım mpow alacağım herhangi bir EQ ayarı yapma vs var mı sürücü falan. Genişletmek için tıkla... Özel bir uygulamasını bulamadım takip bir ayar yapmadan kullandım.
EmreBey52 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 428 Makaleler 1 18 Mayıs 2023 #13 Qeenross dedi: Özel bir uygulamasını bulamadım takip bir ayar yapmadan kullandım. Genişletmek için tıkla... Mpow'u aldım hocam umarım memnuniyetsiz kalmam teşekkürler öneriniz için Qeenross dedi: Özel bir uygulamasını bulamadım takip bir ayar yapmadan kullandım. Genişletmek için tıkla... Hocam discord adresiniz varsa ekleyebilir misiniz bi kaç sorum olucak özel. Son düzenleme: 18 Mayıs 2023
Qeenross dedi: Özel bir uygulamasını bulamadım takip bir ayar yapmadan kullandım. Genişletmek için tıkla... Mpow'u aldım hocam umarım memnuniyetsiz kalmam teşekkürler öneriniz için Qeenross dedi: Özel bir uygulamasını bulamadım takip bir ayar yapmadan kullandım. Genişletmek için tıkla... Hocam discord adresiniz varsa ekleyebilir misiniz bi kaç sorum olucak özel.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #14 EmreBey52 dedi: Mpow'u aldım hocam umarım memnuniyetsiz kalmam teşekkürler öneriniz için Hocam discord adresiniz varsa ekleyebilir misiniz bi kaç sorum olucak özel. Genişletmek için tıkla... Hocam discord vermek yasak birazdan Steam IDmi atarım
EmreBey52 dedi: Mpow'u aldım hocam umarım memnuniyetsiz kalmam teşekkürler öneriniz için Hocam discord adresiniz varsa ekleyebilir misiniz bi kaç sorum olucak özel. Genişletmek için tıkla... Hocam discord vermek yasak birazdan Steam IDmi atarım
EmreBey52 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 428 Makaleler 1 18 Mayıs 2023 #15 Qeenross dedi: Hocam discord vermek yasak birazdan Steam IDmi atarım Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kusura bakmayın.
Qeenross dedi: Hocam discord vermek yasak birazdan Steam IDmi atarım Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kusura bakmayın.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #16 912157762 Steam numaram şu an konuşacak durumda değilim 4 gibi yardımcı olmaya çalışırım.