Hocam razer buttle Bundle alacağım da sizce klavyeyi de razer almamın bi avantajı olur mu ?Alloy Core.
Olur ama V3X'in tuslari siliniyor.Hocam razer buttle Bundle alacağım da sizce klavyeyi de razer almamın bi avantajı olur mu ?
Bir de alloy core un programı yok diye biliyorum sorun olur mu ?
Arkadaşlar merhaba.
Birkaç klavye var aklımda sizce hangisi alınır?
Ya da bu fiyat bandında başka öneri varsa beklerim.
AOC GK200.
HyperX alloy Core.
Razer Ornata v3X.
Hocam galiba farklı klavyelerAlloy core origins kullanıyorum
Mükemmel bir klavye fakat yazılımı çok kaliteli değil.
Razer ın başka klavyesi var mı 1000 tl altı ?Olur ama V3X'in tuslari siliniyor.
Yok ama su anki fiyatina asla.Hocam galiba farklı klavyeler
![]()
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer ın başka klavyesi var mı 1000 tl altı ?
@Gigachad Enjoyer @550519 hocalar tam alloy core alıyordum da bir arkadaş şunu önerdi sizce alınır mı
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Birde Ornata V3X de tuş silinme ve 3 den fazla tuşa aynı anda basmama gibi sorunlar varmış peki AOC GK200 de bildiğiniz sorun var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.