jonsnow1 Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunların fiyat bandında önerdiğiniz başka bir klavye var mıdır?
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunların fiyat bandında önerdiğiniz başka bir klavye var mıdır?
somebody32 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 21 Şubat 2022 #2 redragon'u yaklaşık 2 aydır kullanıyorum taş gibi klavye. RGB falan seviyorsanız rgb modelini seçmeyi unutmayın. Rainbow ve rgb olarak ayrılıyor.
redragon'u yaklaşık 2 aydır kullanıyorum taş gibi klavye. RGB falan seviyorsanız rgb modelini seçmeyi unutmayın. Rainbow ve rgb olarak ayrılıyor.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Aslında aralarında devasa bir fark yok. TKL seviyorsanız Redragon alın. Numpad olsun istiyorsanız AOC alın.
Aslında aralarında devasa bir fark yok. TKL seviyorsanız Redragon alın. Numpad olsun istiyorsanız AOC alın.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 781 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #4 Redragon kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim. pişman olmazınız.
jonsnow1 Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 somebody32 dedi: Redragon'u yaklaşık 2 aydır kullanıyorum taş gibi klavye. RGB falan seviyorsanız RGB modelini seçmeyi unutmayın. Rainbow ve RGB olarak ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... RGB olanını bulsam alacağımda yok işte.
somebody32 dedi: Redragon'u yaklaşık 2 aydır kullanıyorum taş gibi klavye. RGB falan seviyorsanız RGB modelini seçmeyi unutmayın. Rainbow ve RGB olarak ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... RGB olanını bulsam alacağımda yok işte.