Mlxah Zeptopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM Yaklaşık bir aydır ekipman arayışındayım, İtopya'da bu klavyenin indirimde olduğunu gördüm gayet hoşuma gitti. Marka zaten bilindik. Sizce alınır mı?
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM Yaklaşık bir aydır ekipman arayışındayım, İtopya'da bu klavyenin indirimde olduğunu gördüm gayet hoşuma gitti. Marka zaten bilindik. Sizce alınır mı?
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2023 #2 Hocam zahmet olmazsa link bırakır mısınız?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 6 Nisan 2023 #3 Alınmaz. Kronik sorunlu bir model. Redragon K552 öneririm.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 6 Nisan 2023 #4 Mlxah dedi: Yaklaşık bir aydır ekipman arayışındayım, İtopya'da bu klavyenin indirimde olduğunu gördüm gayet hoşuma gitti. Marka zaten bilindik. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı 500 TL iken almayı düşünüyordum. Yay sesi olduğunu söylediler vazgeçtim. Onun yerine Redragon K552 aldım, gayet memnunum.
Mlxah dedi: Yaklaşık bir aydır ekipman arayışındayım, İtopya'da bu klavyenin indirimde olduğunu gördüm gayet hoşuma gitti. Marka zaten bilindik. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı 500 TL iken almayı düşünüyordum. Yay sesi olduğunu söylediler vazgeçtim. Onun yerine Redragon K552 aldım, gayet memnunum.
Mlxah Zeptopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 CncMinifix55 dedi: Hocam zahmet olmazsa link bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam, kusura bakmayın.
CncMinifix55 dedi: Hocam zahmet olmazsa link bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam, kusura bakmayın.