Bugün AOC GK500 klavye elime ulaştı. Klavyenin sesini beğendim ama görünüşünü beğendini söylemeyeceğim. Daha sonra harici tuşlar harici ışıkları yanmıyor. Bu klavyeyi iade edip TUF Gaming K5'i alsam pişman olur muyum? Lütfen o mekanik falan saçmalıklarına girmeyin. Birinin membran olduğunun farkındayım. Dediğim gibi estetik isteğim var biraz da. O yüzden sizin öneriniz nedir? Ayrıca lütfen her klavye konusunun altına Gaming klavyeleri öneren değil biraz da klavyeden anlayan yazabilirse sevinirim. Sadece oyun oynamıyorum klavyede dediğim gibi.
Sadece estetik istiyorsanız K5 alabilirsiniz. Mekanikle membrane farkı çok fazladır. Mecha membrane için daha azdır. Eğer uzun süre mekanik kullanırsanız membrane klavyeye dönüş yapmak istemezsiniz. İlk birkaç gün hissine alışık olmadığınız için K5 mantıklı geliyor ancak birkaç ay içinde öyle düşünmeyeceksiniz. Sırf estetik için daha kötü bir klavye almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. AOC GK500 de kalın pişman olmayacaksınız.
Sadece estetik istiyorsanız K5 alabilirsiniz. Mekanikle membrane farkı çok fazladır. Mecha membrane için daha azdır. Eğer uzun süre mekanik kullanırsanız membrane klavyeye dönüş yapmak istemezsiniz. İlk birkaç gün hissine alışık olmadığınız için K5 mantıklı geliyor ancak birkaç ay içinde öyle düşünmeyeceksiniz. Sırf estetik için daha kötü bir klavye almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. AOC GK500 de kalın pişman olmayacaksınız.
Teşekkür ederim yani şuan düzgün yazamıyorum gerçekten alışamadım. Tepkime süresi hızlı ama ihtiyaç duymuyorum gibi. Bu mekanik hisli dediğiniz kötü mü yani? Çünkü görünüşü çok güzel duruyor. Mesela bu klavyenin bilek koyma yeri olmasa baya kötü duruyor gözüküyor. Işıkları yanmadığı halde de aynı mesela.
Teşekkür ederim yani şu an düzgün yazamıyorum gerçekten alışamadım. Tepkime süresi hızlı ama ihtiyaç duymuyorum gibi. Bu mekanik hisli dediğiniz kötü mü yani? Çünkü görünüşü çok güzel duruyor. Mesela bu klavyenin bilek koyma yeri olmasa baya kötü duruyor gözüküyor. Işıkları yanmadığı halde de aynı mesela.
Kötü bir şey değil ama genellikle mekanik hisli klavye fiyatına mekanik klavye bulunabiliyor. Ama siz mekaniğe ihtiyaç duymadığınız için mekanik hisli işinizi görür.
Kötü bir şey değil ama genellikle mekanik hisli klavye fiyatına mekanik klavye bulunabiliyor. Ama siz mekaniğe ihtiyaç duymadığınız için mekanik hisli işinizi görür.
En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En alttaki değil de ilk ikisini bu klavyeyi almadan önce elemiştim zaten. ASUS'u alsam bu klavyeyi bıraktığım için pişmanlık yaşar mıyım? Oyuncu bakımından değil de normal kullanıcı tarafından değerlendirirsek. Hani tuş rahatlığı konusunda bilmiyorum pek rahat edemedim. @Batuhan75 siz de almıştınız diye hatırlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
En alttaki değil de ilk ikisini bu klavyeyi almadan önce elemiştim zaten. ASUS'u alsam bu klavyeyi bıraktığım için pişmanlık yaşar mıyım? Oyuncu bakımından değil de normal kullanıcı tarafından değerlendirirsek. Hani tuş rahatlığı konusunda bilmiyorum pek rahat edemedim. @Batuhan75 siz de almıştınız diye hatırlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.