TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Ocak 2021 #11 Amazon.com.tr Bunu öneririm. Optik switch kullanıyor ve piyasanın en hızlı switchlerden birisi.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #12 Hocam bütçe artabilirse Cherry MX switch kullanan ve görüntüsü de güzel olan bu klavyeyi önerebilirim, güzel bir indirimde: Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Hocam bütçe artabilirse Cherry MX switch kullanan ve görüntüsü de güzel olan bu klavyeyi önerebilirim, güzel bir indirimde: Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da. www.itopya.com
K kranosspare Kilopat Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 346 14 Ocak 2021 #13 Batuhan75 dedi: Hocam ben AOC GK500 aldım. Klavye şahane ya hissiyatı olsun, kalitesi olsun her konuda çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Sende de "(,%" işaretlerinin ışığı yanmıyor değil mi? Oyun için mi aldınız? Akkuşlu dedi: Hocam bütçe artabilirse Cherry MX switch kullanan ve görüntüsü de güzel olan bu klavyeyi önerebilirim, güzel bir indirimde: Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Maalesef @Batuhan75 Cevap yazar mısınız? Parantezler yanıyor mu? Son düzenleme: 14 Ocak 2021
Batuhan75 dedi: Hocam ben AOC GK500 aldım. Klavye şahane ya hissiyatı olsun, kalitesi olsun her konuda çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Sende de "(,%" işaretlerinin ışığı yanmıyor değil mi? Oyun için mi aldınız? Akkuşlu dedi: Hocam bütçe artabilirse Cherry MX switch kullanan ve görüntüsü de güzel olan bu klavyeyi önerebilirim, güzel bir indirimde: Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Maalesef @Batuhan75 Cevap yazar mısınız? Parantezler yanıyor mu?
B Batuhan75 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 328 14 Ocak 2021 #14 kranosspare dedi: Sende de "(,%" işaretlerinin ışığı yanmıyor değil mi? Oyun için mi aldınız? Maalesef. @Batuhan75 cevap yazar mısınız? Parantezler yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Parantezler yanmıyor sayılar yanıyor.
kranosspare dedi: Sende de "(,%" işaretlerinin ışığı yanmıyor değil mi? Oyun için mi aldınız? Maalesef. @Batuhan75 cevap yazar mısınız? Parantezler yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Parantezler yanmıyor sayılar yanıyor.