Önerdikleri monitör cidden güzel görsel kaliteye sahip. VA'lar malum IPS'lerden 2-3 hatta 4 katına kadar daha koyu siyahları olduğu için güzel bir panel. Bu modelde 3770:1 çıkıyor kontrast, parlaklıkta 470 nit. Renk gamutlarıda %126 SRGB Volume, %95 DCI ve %86 Adobe Coverage.
Gecikme süresi bakımından kağıt üstünde berbat dursada iş gerçekte şu tarz bir Ghosting ve Black Smearing değeri var:
Başlıktaki monitörü yeni aldım ve en iyi görüntü için ayar kurcalıyorum fakat net bir ayar bulamadım. Şu an iyi gibi gelen bir ayar ayarladım ama emin değilim. Şu an değiştirdiğim ayarlar bunlar. Gölge kontrol 40. Kontrast 70. Parlaklık 85. Renk sıcaklığı normal. FreeSync açık. OverDrive medium.
Tabi daha hızlı ve rekabetçi için uygun IPS monitörlere bakılabilir, eğer dalınız orası ise. Şahsen CS, Valo ile işim olmadığı için alırdım ama o tarz oyunlarda ciddi rank kasan için yüksek Hz daha faydacı olur.