onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 24 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar yakin zamanda monitor alacağım. AOC marka iyi midir? Alacağım monitör AOC G2778VQ.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 24 Eylül 2017 #2 Marka iyi ama Samsung C390 varken o modeli önermem.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 24 Eylül 2017 #3 Nazım Paşa dedi: Marka iyi ama Samsung C390 varken o modeli önermem. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim 1 ms. Senin dediğin 4 ms. Kısaca AOC alınır mı?
Nazım Paşa dedi: Marka iyi ama Samsung C390 varken o modeli önermem. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim 1 ms. Senin dediğin 4 ms. Kısaca AOC alınır mı?
A Ahmet Kırak Hectopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #4 onuraydin00 dedi: Benim dediğim 1 ms. Senin dediğin 4 ms. Kısaca AOC alınır mı? Genişletmek için tıkla... Senin dediğin TN onun dediği İPS panel. Kısaca profesyonel oyuncu değilseniz ve sadece FPS oyunları oynamıyorsanız CF390.
onuraydin00 dedi: Benim dediğim 1 ms. Senin dediğin 4 ms. Kısaca AOC alınır mı? Genişletmek için tıkla... Senin dediğin TN onun dediği İPS panel. Kısaca profesyonel oyuncu değilseniz ve sadece FPS oyunları oynamıyorsanız CF390.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #5 AOC kaliteli bir markadır, şüphen olmasın.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 24 Eylül 2017 #6 Silinen üye dedi: Senin dediğin TN onun dediği İPS panel. Kısaca profesyonel oyuncu değilseniz ve sadece FPS oyunları oynamıyorsanız CF390. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum. TN mi daha iyi yoksa İPS panel mi? BERWAR dedi: AOC kaliteli bir markadır, şüphen olmasın. Genişletmek için tıkla... Yani yazdığım monitörü şüphesiz bir şekilde alabilir miyim?
Silinen üye dedi: Senin dediğin TN onun dediği İPS panel. Kısaca profesyonel oyuncu değilseniz ve sadece FPS oyunları oynamıyorsanız CF390. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum. TN mi daha iyi yoksa İPS panel mi? BERWAR dedi: AOC kaliteli bir markadır, şüphen olmasın. Genişletmek için tıkla... Yani yazdığım monitörü şüphesiz bir şekilde alabilir miyim?
A Ahmet Kırak Hectopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #7 onuraydin00 dedi: FPS oyunları oynuyorum. TN mi daha iyi yoksa İPS panel mi? Genişletmek için tıkla... İPS panel daha iyi fakat FPS sadece oynuyorsanız TN daha iyi bir seçenek. Ama ben yine CF390 öneririm. İlerde FPS oynamayı bırakabilirsiniz.
onuraydin00 dedi: FPS oyunları oynuyorum. TN mi daha iyi yoksa İPS panel mi? Genişletmek için tıkla... İPS panel daha iyi fakat FPS sadece oynuyorsanız TN daha iyi bir seçenek. Ama ben yine CF390 öneririm. İlerde FPS oynamayı bırakabilirsiniz.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 24 Eylül 2017 #8 Modele göre değişir. Hz farkı değil, sadece ms farkı varsa IPS panel. Ki bu durumda öyle oluyor.
A Ahmet Kırak Hectopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #9 Nazım Paşa dedi: Modele göre değişir. Hz farkı değil, sadece ms farkı varsa IPS panel. Ki bu durumda öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynen o ms farkını bile anlayacağınızı düşünmüyorum.
Nazım Paşa dedi: Modele göre değişir. Hz farkı değil, sadece ms farkı varsa IPS panel. Ki bu durumda öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynen o ms farkını bile anlayacağınızı düşünmüyorum.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 24 Eylül 2017 #10 Nazım Paşa dedi: Modele göre değişir. Hz farkı değil, sadece ms farkı varsa IPS panel. Ki bu durumda öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Samsung olanı 60 Hz, AOC olanı 75 Hz.
Nazım Paşa dedi: Modele göre değişir. Hz farkı değil, sadece ms farkı varsa IPS panel. Ki bu durumda öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Samsung olanı 60 Hz, AOC olanı 75 Hz.