VenomSpecter
Attopat
Daha fazla
- Monitör
- AOC N941SW
Merhaba Technopat forum üyeleri. Öncelikle tüm foruma sağlık ve esen diliyorum. AOC marka "N941SW" model bir monitörüm var. Monitörümde siyah bir leke oluşmaya başladı ve bu leke gitgide büyümeye devam ediyor. Yanlış hatırlamıyor isem bu leke 1 senedir monitörümde bulunmaktadır. Monitörün resmini konuya ekledim. Ancak resim ile ilgili belirtmek istediğim birkaç husus var; kırmızı renk ile işaretlemiş olduğum bölüm monitörümde yaklaşık 1 yıl önce oluşan ve gitgide büyüyerek en son bu şekilde hâl olan kısımdır. Yeşil renk ile işaretlemiş olduğum kısımlar ise telefonumun kamerasından kaynaklı çıkan yerlerdir. Yani monitörümde bulunan lekeler değildir. Ayrıca monitörümdeki siyah lekenin arıza karşılığı olarak ismini bilmiyorum ve bu konuda tecrübesizim. (ölü piksel vs) sizler inceleme yapıp bana tavsiyede bulunurken yanlış yönlendirmemek adına bu iki renk dahilinde monitörümdeki arızayı belirtmek istedim.
Bu arıza ile ilgili aklımda olan birkaç şey var;
1-direkt çöpe atmak. (ancak monitörü oldukça seviyordum ve kullanmak istiyorum.)
2-yedek parça bulabilirsem kendim tamir etmeye çalışmak veya bir teknik servise tamir ettirmek.
3-siz tecrübeleri arkadaşların görüşleri doğrultusunda hareket etmek.
Sizlerden bu konu hususunda tavsiyeler bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sunucularda hata olduğu mesajını aldığım için monitöre ait görüntüyü yüklemiyorum. Technopat tarafından izin verilen "imgur" sitesi üzerinden yükledim.
Bu arıza ile ilgili aklımda olan birkaç şey var;
1-direkt çöpe atmak. (ancak monitörü oldukça seviyordum ve kullanmak istiyorum.)
2-yedek parça bulabilirsem kendim tamir etmeye çalışmak veya bir teknik servise tamir ettirmek.
3-siz tecrübeleri arkadaşların görüşleri doğrultusunda hareket etmek.
Sizlerden bu konu hususunda tavsiyeler bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sunucularda hata olduğu mesajını aldığım için monitöre ait görüntüyü yüklemiyorum. Technopat tarafından izin verilen "imgur" sitesi üzerinden yükledim.
Son düzenleme: