AOC monitör garantisi ne zaman sonuçlanır?

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Monitörde çizgiler çıkmaya başladı, ilk önce bir tane sürekli gözle görülen vardı sonra hikayeli oyunlarda falan komple gözükmeye başladı araştırınca panel arızası olduğunu öğrendim, garanti formunu doldurdum 3 gün falan oldu hala cevap yok. Acaba hafta sonu diye mi gelmedi ya da kaç gün içinde geri dönüş sağlanır?

Monitörde çizgiler çıkmaya başladı, ilk önce bir tane sürekli gözle görülen vardı sonra hikayeli oyunlarda falan komple gözükmeye başladı araştırınca panel arızası olduğunu öğrendim, garanti formunu doldurdum 3 gün falan oldu hala cevap yok. Acaba hafta sonu diye mi gelmedi ya da kaç gün içinde geri dönüş sağlanır?
Hocam süreç 1 ay bile sürebiliyor. Bu arada bozulan monitörünüz nedir? Değişimde ne önerdiklerini biliyorum ona göre öneri yapabilirim. Bu konuya gelin yardımcı olurlar:

Hocam süreç 1 ay bile sürebiliyor. Bu arada bozulan monitörünüz nedir? Değişimde ne önerdiklerini biliyorum ona göre öneri yapabilirim. Bu konuya gelin yardımcı olurlar:

Attığınız konudaki monitör.

Attığınız konudaki monitör.
Burda yazdıklarımın hepsini oku monitör size uygunsa kabul edin. 2. seçenek olarak vb. öneriyorlar çok iyi monitör:
Bu arada başka monitör önermeyiz falan derlerse araya THH falan sokun. Yukarıda ki cevapta attığım konuya bakmanız sizi büyük bilgi sahibi yapar. Bir sorunuz vb. olduğunda oraya yazın.

Evet okuyordum bende hocam bir de başvuru linki var mı ilk başvurumda Philips'e yapmışım yanlışlık olmasın.

Hocam bu arada Trendyol'dan aptek teknoloji üzerinden almıştım.

Evet okuyordum bende hocam bir de başvuru linki var mı ilk başvurumda Philips'e yapmışım yanlışlık olmasın.

Hocam bu arada Trendyol'dan aptek teknoloji üzerinden almıştım.
AOC'un distribütörü TecPro'yu arayın.

Bugün hafta sonu olduğundan çalışmıyor olabilirler yarın arayın. Bu arada 25G3ZM'i nasıl buldunuz?

Son düzenleme:
Yani her şeyi çok güzelde 240 Hz falan mükemmel VA olması sorun yaratır mı yani yine böyle panel arızası gibi şeyler anladığım kadarıyla önerilen diğer modellerde fazlasıyla var.

Hocam bir de ekranın en altında AOC yazısının üstünde yüzeysel bir çizik var o sıkıntı yaratır mı 1 yıl falan önce olmuştu.

Yani her şeyi çok güzelde 240 Hz falan mükemmel VA olması sorun yaratır mı yani yine böyle panel arızası gibi şeyler anladığım kadarıyla önerilen diğer modellerde fazlasıyla var.
Hocam VA panel ama kaliteli VA. Normalde VA panellerde ghosting ve yüksek gecikme var ama bu monitör öyle değil gayet iyi. Renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. @steelumut Hocamız sizin gibi kronik sorunlu bir monitörden 25G3ZM'e geçti ve çok memnun ona soru sorabilirsiniz.

Tamam hocam bir de dediğim çizik sorun yaratır mı?

Hocam VA panel ama kaliteli VA. Normalde VA panellerde ghosting ve yüksek gecikme var ama bu monitör öyle değil gayet iyi. Renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. @steelumut hocamız sizin gibi kronik sorunlu bir monitörden 25G3Zm'e geçti ve çok memnun ona soru sorabilirsiniz.

Hocam aradım bugün tecpro Ankara servisini yarın getir bakalım dedi ama böyle gülerek falan pek ciddiye almadı gibi genel olarak böyle mi bunlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı