AOC Monitör gidip geliyor

mahirunoyo

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI X370 GAMING PRO CARBON
AMD RYZEN 5 1600X
MSI ARMOR GTX 1060 6GB
CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LED RED DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit
Arkadaşlar AOC marka monitörüm var eski bir model, bunu eskiden kullanıyordum bozuldu, ekran gidip gelmeye başladı fişi taktığımdan itibaren(dönüştürücü var ama sadece güç kablosu varken de yapıyor.)Daha sonra ben raflara kaldırdım uzun bir süre durdu monitör ve geri taktıgımda fişe sorun olmadan 1 gün kullandım. Ertesi gün açtıgımda yine aynı problem ile karşılaştım sorun ne olabilir? Monitörün arkasında 240v yazıyor ve benim taktıgım güç kablosu 250v bu tetikler mi?

Kablodan değildir dostum. Güç devresi arızalı olabilir. Ölçü cihazlarıyla bir elektronikçinin kontrolü sonucu arıza tespiti yapılabilir.

Kablodan değildir dostum. Güç devresi arızalı olabilir. Ölçü cihazlarıyla bir elektronikçinin kontrolü sonucu arıza tespiti yapılabilir.

Ama 1 gün kullanıp geri bozulması garip bir durum değil mi yani güç devresi bozulsa direkt ekran gelmemesi lazım galiba.

Ama 1 gün kullanıp geri bozulması garip bir durum değil mi yani güç devresi bozulsa direkt ekran gelmemesi lazım galiba.

Elektronik devreler çok farklı sorunlar çıkarabiliyor. Benim bir ekran kartım vardı haftada sadece 1,2 kez arıza veriyordu sonra bir şey olmamış gibi çalışıyordu. Zaman geçtikçe daha fazla çalışmamaya başladı.

Tabii bu tahmin.
Ama ben olsam ilk ölçüm yapar ve güç devresini kontrol ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…