- Monitör
- AOC C24G1
2022 14 Ocakta İtopya'dan aldığım AOC monitörüm son 1 seneye yakındır görüntü arızalı önümüzdeki ocakta 3 yıllık garantisi bitecek bitmeden yollamalıyım. Hangi yetkili servise hangi ibraz ve yazılı bilgilerle göndermem gerekiyor?
Dün yolladım monitörü teşekkürler. Ben monitörle ilgili en ufak aksesuara kadar geri topladım naylonlarına bile sardım öyle gönderdim. Bir de arızamın ve iletişim bilgilerimin yazılı olduğu kağıtla beraber garanti kapsamında değişim talep ettiğimi belirttim. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Ocakta garantisi bitecekti.Tecproya yollayacaksınız. Sadece monitörü yollamanız yeterli güç kablosu vs gerekmiyor. Elle götürecekseniz faturayı yanınıza alın kargolayacaksanız faturayı kargonun içine koyun. tecpro@tecpro.com.tr mail atarak iletişime geçebilirsiniz kısa sürede cevap veriyorlar.
Dün yolladım monitörü teşekkürler. Ben monitörle ilgili en ufak aksesuara kadar geri topladım naylonlarına bile sardım öyle gönderdim. Bir de arızamın ve iletişim bilgilerimin yazılı olduğu kağıtla beraber garanti kapsamında değişim talep ettiğimi belirttim. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Ocakta garantisi bitecekti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.