AOC monitör oyuna girince karıncalanma yapıyor

KabrakMisir

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
ekran
Merhaba, yeni bir monitör aldım 2.el, oyuna girdiğim anda ekran siyah oluyor daha sonra ekranda sanki televizyondaymış gibi karıncalanma oluyor. Oyunu kapatıyorum sorun çözülüyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı çözünürlüklerde deneme yapar mısınız sanki çözünürlük sorunu gibi

Farklı çözünürlüklerde deneme yapar mısınız sanki çözünürlük sorunu gibi
Önceden kullandığım monitör farklı bir girişti bu ise hdmi giriş.Her zaman 1920x1080 kullanıyordum bir sıkıntı çıkmıyordu.Yeni aldık monitörü taktım çalıştı google vs. girdim sorun yok.Ama oynunu açtım ve ekran karıncalandı.

Oyun dışında problem yok yani öyle mi? Tüm oyunlarda mı böyle yoksa belli bir oyunda mı böyle oluyor?

Oyun dışında problem yok yani öyle mi? Tüm oyunlarda mı böyle yoksa belli bir oyunda mı böyle oluyor?
Tüm oyunlarda daha doğrusu oyun açılmıyor direk bastığım anda ekran karıncalanıyor.
Şimdi vga olarak bağladım bir sorun yok oyunları açıyor,ama hdmida anlamadığım bir sorun var.

Tüm oyunlarda daha doğrusu oyun açılmıyor direk bastığım anda ekran karıncalanıyor.
Şimdi VGA olarak bağladım bir sorun yok oyunları açıyor, ama HDMI'da anlamadığım bir sorun var.

Kablo seçeneği biraz saçma olabilir ama denemekte fayda var. Elinizde başka bir HDMI kablo varsa onunla deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…