Merhaba, yeni bir monitör aldım 2.el, oyuna girdiğim anda ekran siyah oluyor daha sonra ekranda sanki televizyondaymış gibi karıncalanma oluyor. Oyunu kapatıyorum sorun çözülüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Önceden kullandığım monitör farklı bir girişti bu ise hdmi giriş.Her zaman 1920x1080 kullanıyordum bir sıkıntı çıkmıyordu.Yeni aldık monitörü taktım çalıştı google vs. girdim sorun yok.Ama oynunu açtım ve ekran karıncalandı.
Önceden kullandığım monitör farklı bir girişti bu ise HDMI giriş. Her zaman 1920x1080 kullanıyordum bir sıkıntı çıkmıyordu. Yeni aldık monitörü taktım çalıştı Google vs. girdim sorun yok. Ama oynunu açtım ve ekran karıncalandı.
Tüm oyunlarda daha doğrusu oyun açılmıyor direk bastığım anda ekran karıncalanıyor.
Şimdi vga olarak bağladım bir sorun yok oyunları açıyor,ama hdmida anlamadığım bir sorun var.
Tüm oyunlarda daha doğrusu oyun açılmıyor direk bastığım anda ekran karıncalanıyor.
Şimdi VGA olarak bağladım bir sorun yok oyunları açıyor, ama HDMI'da anlamadığım bir sorun var.